Expres

Horoscop 7 august. Chestiunile financiare sunt tema principală a zilei pentru… Poți primi cadouri și recompense destul de substanțiale

Horoscop 7 august. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Am putea spune că astăzi te caracterizează egoismul. Ai tu chef de viață, însă mai mult îți sunt orientate eforturile către propria-ți persoană. Fii prudent și dozează-ți elanul de a le povesti tuturor isprăvile tale sau planurile de viitor. Folosește un ton moderat și evită stridențele de orice fel. Îți sunt favorizate tratamentele de întreținere corporală și dialogurile cu cei dragi.

Taur

Nu prea ești prezent în mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorința de a fi doar cu tine însuti va fi la cote înalte. Se recomandă activități ușoare, evitarea provocărilor din partea celorlalți și multă odihnă. Sănătatea este în continuare vulnerabilă. Folosește remedii naturiste pentru ameliorarea stării tale generale și plimbă-te în aer liber.

Gemeni

Horoscop. Ești înconjurat de prieteni adevărați. Un protector important îți va face apariția în viață ta, pentru o perioadă îndelungată. Fii atent la ce ți se spune, pentru că poți afla informații prețioase legate de domeniul profesional și de relațiile parteneriale. Imaginea ta în ochii celorlaltii este bună, însă nu te lăsa impresionat. Șefii te susțin, dar relațiile colegiale lasă de dorit.

Rac

Horoscop. Șefii și treburile de la serviciu îți dau bătăi de cap. Sunt posibile reproșuri, discuții în contradictoriu, dar se va ajunge la pace până la urmă. Bine ar fi să-ți susții punctele de vedere cu argumente viabile. Colegii nu îți sunt alături, de aceea bazează-te doar pe tine însuti. În după-amiaza zilei, astrele îți recomandă vizionarea unei piese de teatru și o plimbare în aer liber.

Leu

O zi favorabilă relațiilor cu străinătatea și studiilor. Dialogurile cu persoanele aflate dincolo de granițele țării îți pot aduce vești interesante legate de o călătorie turistică sau în scop profesional. Începe o perioadă excelentă pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu ajutorul disciplinelor spirituale. Spre finalul zilei, invită-i pe cei dragi la o șuetă pe teme de interes comun.

Fecioară

Horoscop. Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Se poate pune în discuție achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. În funcție de caz, relațiile cu instituțiile bancare sunt favorizate, dar fii prudent. Evită cheltuielile extravagante și speculațiile financiare. Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult.

Balanţă

Relațiile parteneriale și colaborările îți vor solicita toate eforturile astăzi. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești implicat prea mult în domeniul profesional. Pe de altă parte, relația cu partenerii de afaceri poate cunoaște ceva neplăceri sau chiar finaluri. Ai idei bune și forță în cuvinte, așa încât fii deschis și spune ferm ce așteptări ai de la ceilalți sau ce te nemulțumește.

Horoscop. Scorpion

Horoscop. Începi săptămâna cu multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, dar dialogul deschis și bine argumentat poate rezolva multe. Nu te lăsa ademenit de confesiunile celorlalți. Evită să-ți divulgi planurile de viitor sau părerile despre colegi și șefi. Dozează-ți eforturile, deoarece starea sănătății fluctuează destul de mult. După-amiază, fii alături de cei dragi.

Săgetător

Prima zi a săptămânii îți aduce chef de distracții și aventuri. Veselia de care dai dovadă îi poate deranja pe cei din jurul tău, de aceea fii prudent. Creativitatea este la cote înalte, însă oferă-le și celorlalți prilejul de a se bucura de realizările tale. Se pot ivi discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Ar fi bine dacă te-ai ocupa mai mult de hobby-urile tale.

Capricorn

HoroscopO zi excelentă de a te ocupa de treburile godpodărești. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare. Pe de altă parte, te poți gândi la achiziționarea unei noi locuințe sau a unui teren. Bine ar fi să faci planuri în acest sens, deoarece sunt șanse mari de realizare. Acordă mai multă atenție nevoilor membrilor familiei!

Vărsător

Se pare că astăzi ai multe drumuri scurte de făcut. Este o zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu neamurile și cu prietenii apropiați. Comunicarea este la cote înalte, ai idei bune și multă forță în cuvinte. Fii prudent, nu îți divulga planurile de viitor și folosește un ton moderat. Lărgește-ți orizontul cunoașterii atât prin lectură, cât și prin studii aprofundate.

Peşti

Horoscop. Chestiunile financiare sunt tema principală a zilei. Poți primi cadouri și recompense destul de substanțiale. Încearcă să te mulțumești cu ce ai sau cu ce primești, deoarece este un fel de preambul la că vă urma. Este vorba despre bani câștigați din munca proprie. Daca ai să faci un bilanț între muncă și răsplată, aceasta din urmă lasă mult de dorit.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button