Expres

Horoscop 5 iunie. Peştii încep săptămâna alături de prieteni, o zi excelentă pentru Capricorni

Horoscop 5 iunie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Ești preocupat îndeosebi de imaginea ta publică și de locul pe care îl deții în sfera profesională. Dialogurile cu șefii, colegii, cu diverși reprezentanți ai unor instituții oficiale îți aduc informații utile vizavi de modul în care ți-ai putea îmbunătăți competențele la locul de muncă sau cum ai putea avansa ușor în carieră. Ia aminte la tot ce ți se spune, însă acționează peste câteva zile.

Taur

Horoscop. Spiritualitatea reprezintă o temă la care ar fi bine să te gândești astăzi. Sufletul tău tânjește dupa activități culturale, vizite și meditații în locuri sfinte sau dialoguri cu persoane erudite. Pe de alta parte, pot apărea situatii legate de studii sau de calatorii în străinătate. Sanatatea poate ridica probleme majore în orice moment. Întoarce-ți privirea către sufletul tau și ascultă-l cu atenție!

Gemeni

Responsabil și calculat astăzi te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile comune cu alții. Taxele, impozitele, creditele, relațiile cu instituțiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel amețitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe îndelete de acest sector de viață și activitate. Speculațiile, cadourile-surpriză și recompensele, lasă-le pentru alte zile.

Rac

Horoscop. Relațiile parteneriale alcătuiesc subiectul principal al zilei. Vrei nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de colaborări. Sunt momente pasagere, situații de rutină, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, astfel încât ocupă-te doar de acest sector de viață. Nu este un moment bun pentru a-ți expune celorlalți gândurile, planurile sau deciziile.

Leu

Dorința de a munci este la cote înalte, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Sunt posibile situații mai puțin plăcute, dar reușeșți să treci peste ele. Sănătatea poate să-ți creeze ceva probleme, însă știi foarte bine că există afecțiuni ce trenează de mult timp. Dozează-ți eforturile și nu iți solicită prea mult organismul. De evitat analizele și consultațiile medicale!

Fecioară

Horoscop. Ecoul distracțiilor îl resimiți puternic. Pe de altă parte, te gândești la chestiuni financiare, iar tentația speculațiilor îți dă târcoale. Fii atent si realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată, discuții aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că nu îți rezervi suficient timp pentru ei. Remediază această situație!

Balanţă

Pare dificil să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă și activitățile din sfera sociala te sâcâie destul de mult. Ai avea tu chef sa lenevești, dar astrele te pun la treabă. Nostalgia copilăriei s-a cuibărit în sufletul tău, însă este momentul să o lași de o parte. O reevaluare a prioritătilor ar fi binevenita. Se recomandă prudență la locul de muncă.

Scorpion

Se conturează discuții și deplasări multe pe distanțe scurte. Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiați pot fi utile in varii domenii de activitate. Astăzi, ocupă-te doar de activitatile cotidiene. Spre seara iti poti planifica treburile gospodaresti, pentru ca stii foarte bine ca te asteapta. Pentru linistea sufletului tau, așterne-ți impresiile de peste zi, într-un jurnal personal.

Săgetător

Horoscop. O zi care îți amintește-te de faptul că este momentul să te relaxezi și să-ți trasezi pe îndelete planuri personale și profesionale noi. Ai energie, idei strălucite, ba chiar și mulți admiratori care sunt dornici să te ajute în tot ce întreprinzi. Acceptă și ceea ce îți sugerează ceilalți, mai ales sfaturile sau soluțiile venite din partea oamenilor dragi și de încredere.

Horoscop. Capricorn

Horoscop. Energie și multă lumină răspândești în jurul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relatiile parteneriale sau de parteneriate în general. Există niscai probleme vechi, știute, astfel că răsturnările de situație nu te mai pot lua prin surprindere. Încearcă să te ocupi si de treburile gospodărești, deoarece așa vei reuși să te detașezi de cotidian. Bazează-te doar pe forțele tale!

Vărsător

Ar fi bine să fii discret. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante. Observă atent care sunt punctele vulnerabile ale vieții tale și ce anume te deranjează. Poți descoperi lucruri interesante. Ai răbdare cu tine și apoi încearcă să-ți faci un plan de acțiune. Astrele te sustin foarte bine în acest sens.

Peşti

Horoscop. Începi săptămâna alături de prieteni. Intâlnirile și dialogurile îți vor fi folositoare. Comunicarea este excelentă și chiar ai chef de vorbă. E adevărat că și controversele sunt prezente, însă ele dau un farmec aparte evenimentelor. O reevaluare a relațiilor de prietenie și a celor sentimentale ar fi binevenită. Incercă să păstrezi în suflet doar lucrurile frumoase din orice fel de relație.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button