Expres

Horoscop 4 mai. Temeri privitoare la segmentul financiar pentru Fecioare, Taurii au sănătatea vulnerabilă

Horoscop 4 mai. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Este bine să te oglidești în personalitatea celorlalți, să observi punctele slabe și pe cele tari din comportamentul sau atitudinea lor și apoi să privești la tine. A face acest exercițiu iți aduce relaxare vizavi de faptul că și alții greșesc sau fac lucrurile corect, în funcție de împrejurări sau de discernământul pe care îl au în acel moment. Evita discuțiile contradictorii!

Horoscop. Taur

Sănătatea este vulnerabilă, așa încât propune-ți activități ușoare pentru astăzi. Chiar daca, multe persoane te vor invita să participi la reuniuni pe teme diverse, elegant și diplomat refuză ceea ce crezi că te obosește sau iți displace. Posibil să te gândești la un program de analize și consultații medicale împreună cu membrii familiei. Însă, deocamdată tratează-te după principii naturiste.

Gemeni

Horoscop. Este rost de distracții și de activități comune cu persoana iubita sau copiii. Totuși, pentru că multe gânduri sunt încurcate, comunicarea lasă de dorit. Fereste-te să vorbești prea mult sau în metafore. Cei dragi te pot înțelege greșit, tu să-ți pierzi răbdarea și astfel gata gâlceava. Accepta opiniile, doleanțele și filozofiile celorlalți, pentru că până la urma totul se vă termina cu bine.

Rac

Atmosfera din casa s-ar putea să fie tensionată. Sunt șanse să te înțelegi ceva mai greu cu membrii familiei pentru că fiecare se gândește la altceva, spune ce se nimerește, iar de înțeles ce spun ceilalți nici vorbă. De aceea, controlează-ți reacțiile și ai încredere că țoață lumea are intenții bune, doar că acum ele sunt exprimate sau prezentate defectuos.

Leu

Răsfață-te astăzi, dialogând sau întâlnindu-te numai cu persoanele dragi și de încredere din anturajul apropiat. Posibil să-ți fie greu să te concentrezi pe anumite teme de discuție, de aceea când simți așa, retrage-te politicos, anunță interlocutorii că ești distras de alte subiecte și ți-ai dori să abordați altceva în cadrul discuțiilor. O excursie în aer liber iți vă fi de mare folos.

Fecioară

Horoscop. Temerile privitoare la segmentul financiar sunt majore astăzi și nu prea fondate. Traversezi o perioada în care ar fi bine să-ți redefinești sistemul valorilor morale, punând un accent mai mare pe valorile spirituale, pe însemnătatea lucrurilor dincolo de cuvinte. Cineva din anturajul apropiat iți poate liniști sufletul și oferi informații utile pentru creșterea veniturilor.

Balanţă

Horoscop. Ești greu de mulțumit astăzi. Atitudinea ta fata de ceilalți transmite mesajul că dorești să fii lașat în pace, dar din când în când, numai la dorința ta expresă, imediat ceilalți să apară în preajma ta și să te servească după bunul tău plac. O astfel de manieră de a trata relațiile cu ceilalți, evident că duce la conflicte și la distorsionarea adevăratei tale personalități.

Scorpion

Ar fi bine să te odihneșți ceva mai mult astăzi. Este posibil să se evidențieze unele afecțiuni mai vechi sau mai noi, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru meditații interioare, lecturi filozofice, dialoguri de taină cu cineva din anturajul apropiat, dar și pentru somn. Multe aspecte ale situațiilor în care ești implicat ți se vor lămuri ușor.

Săgetător

Horoscop. Te poți înconjura de prieteni sau de susținători ai proiectelor tale profesionale. S-ar putea să te vezi cu multa lume, să fii invitat la tot soiul de manifestări culturale, dar și amicale. Folosește-ți farmecul, de care beneficiezi acum, și încântă-i pe ceilalți cu informațiile prețioase pe care le deții sau povestește-le snoavele întâlnite de tine în viață cotidiana. Unii te vor aplauda, alții vor căuta nod în papură.

Capricorn

Horoscop. Ziua iți aduce în preajma multa lume, atât din segmentul profesional, cât și din cel personal. Este posibil să fii nevoit să participi la reuniuni importante, unde participanții vor dori să le vorbești, să le povestești despre realizările tale din ultima vreme sau alții vor dori să afle ce planuri socio-profesionale ai de viitor. În orice situație vorbește cumpătat și strictul necesar.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți reamintește de activitățile profesionale care presupun dialoguri cu parteneri străini, o deplasare îndepărtată sau chiar într-o alta tara. Cum planurile tale pentru azi conțineau activități culturale, participare la seminarii sau cursuri scurte, toate acestea este posibil să fie zădărnicite, fie de o problema de sănătate, fie de faptul că trebuie să muncești ore suplimentare la serviciu.

Peşti

Horoscop. Ai șanse deosebite de a studia relațiile și situațiile în care ești implicat, dincolo de aparențe. Posibil să-ți amintești de discuții, înțelegeri cu partenerul de viață sau colaboratorii care au avut loc în săptămânile trecute. Vei realiza faptul că aceștia și-au ținut promisiunile parțial sau deloc. Fii prudent în aprecieri și lasă pentru zilele următoare, deciziile vizavi de ceilalți.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Horoscop 8 mai. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro. […]

Back to top button