Expres

Horoscop 30 august. Zodiile care au parte de multe tensiuni astăzi…

Horoscop 30 august. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Este bine să stai departe de prieteni sau așa-zișii susținători. Aceștia te pot sfătui să-ți schimbi locul de muncă, să faci investiții sau credite, ba chiar să le oferi lor bani sau bunuri sub formă de împrumut. Gândirea și comunicarea sunt subiective, existând riscul de a lua decizii greșite sau de face promisiuni nefondate. Spre seară, confortul casei și membrii familiei îți vor aduce alinare.

Taur

Horoscop. Domeniul profesional te solicită din plin. Ești vedeta contextului socio-profesional în care activezi, dar și printre membrii familiei, astăzi ești faimos. Tendință de a riposta la orice remarcă sau gest din partea celorlalți îți poate aduce neplăceri. Fii intelegător, ai răbdare și ascultă atent ceea ce ți se spune. Spre seară te vei simți mai bine.

Gemeni

Mentalul îți este răscolit și cu greu poți să îți aduni gândurile. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, de aceea fii prudent atât în dialoguri, cât și dacă este vorba despre semnarea documentelor sau luarea deciziilor importante. Demersurile legate de călătorii, de abordarea unor programe de instruire personală sau profesională pot cunoaște amânări sau răsturnări de situație.

Rac

Horoscop. Ziua este favorabilă achitării facturilor, dar și pentru lămurirea unor chestiuni bănești comune cu partenerul de viață, rudele sau colabotatorii profesionali. Legat de banii și bunurile adminstrate și folosite împreună cu alții exista deocamdată multa nemulțumire. Restricțiile financiare sunt frecvente, existând și varianta să te împrumuți sau să amâni unele plăți.

Leu

Horoscop. Relațiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind posibile multe răsturnări de situație. Comunicarea este învăluită în umbră și una se gândește, alta se spune și cu totul alta se înțelege. De aceea, ferește-te de discuții importante dau de semnarea documentelor. A doua parte a zilei îți aduce idei bune legate de partenerul de viață și de colaboratori.

Fecioară

Energia zilei te predispune la multă forfotă atât în plan personal, cât și în plan profesional. Colegii îți pun bete în roate, de aceea fii prudent și ocupa-te doar de îndatoririle tale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există posibilitatea apariției erorilor.

Balanţă

Horoscop. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate, dar este ultima încrâncenare pe acest segement de viață pentru multă vreme de acum încolo. Este bine să accepți starea reală a situației dintre tine și persoana iubită sau copii și să le acorzi încrederea și libertatea de care au nevoie. Schimbarea mentalității tale vizavi de cei dragi este cea mai bună soluție.

Scorpion

Ziua îți poate aduce multe tensiuni acasă, printre membrii familiei. Este bine să lămurești chestiunile familiale sau patrimoniale trenante, deoarece ai toate șansele de a găsi soluții viabile și de a dizolva animozitățile. După-amiază, organizează o reuniune familială-surpriză în care să îi provoci pe ceilalți la depănarea amintirilor plăcute.

Săgetător

Horoscop. Ziua te predispune la multe drumuri pe distanțe scurte. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și aducătoare de informații controversate. Fii prudent, ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Imboldul de a-ți mărturisi fățiș disprețul sau dezaprobarea față de cele discutate în preajma ta îți poate crea neplăceri pe termen lung.

Capricorn

Capitolul financiar îți creează neliniști astăzi. Este posibil să primești bani, însă deocamdată se pare că lista ta de cheltuieli urgențe are nevoie de un buget mult mai mare. Recomadabil este să îți selectezi atent prioritățile și să lași deoparte mofturile sau ajutorarea altora. Veștile privind modificarea salarizării tale la locul de muncă abundă din toate părțile.

Vărsător

Horoscop. Ar fi minunat dacă ai reuși să te detașezi de tumultul cotidian și dacă te-ai ocupa numai și numai de tine. Energia vitală este fluctuantă, de aceea hrănește-te sănătos și evită eforturile fizice prea mari. Emoțiile sunt accentuate, existând riscul să fii subiectiv în aprecieri sau decizii. După-amiază te vei simți mai bine. Relaxează-te la o șuetă cu cineva drag și de încredere.

Horoscop. Peşti

Horoscop. Intrigile bănuite la locul de muncă pot prinde contur vizibil astăzi. Însă, concluziile tale pot fi eronate. Deocamdată, adună informații și gândește-te pe îndelete la ceea ce se petrece în domeniul profesional în care activezi. Sănătatea este precară, dar nu se recomandă astăzi consultații și analize medicale. Odihna, dieta potrivită, dialogurile cu oamenii dragi te ajuta mult.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button