Expres

Horoscop 3 august. Se deschide o etapă importantă de căștig pentru…

Horoscop 3 august. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Contextul astral al zilei te predispune la izolare, dorință de singurătate și de evadare din tumultul vieții cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discuții tainice cu propria-ți persoana, dar și cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdată legate de sănătate și domeniul profesional. Evită pe cât posibil astăzi consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale!

Horoscop. Taur

Interesantă și importantă zi la capitolul prieteni și protectori. Contextul astral de astăzi îți deschide posibilități de relaționare cu oameni noi, deosebiți, care chiar pot să te sprijine în proiectele tale de viitor. Fii prudent și selectează-ți pe îndelete anturajul. Sunt posibile neplăceri de la prieteni și așa-zișii protectori.

Gemeni

Horoscop. În domeniul profesional se conturează noi orizonturi din toate punctele de vedere. Influențele astrale te împing pe un drum social cu totul nou. Îi se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bătaie pe termen lung, o funcție de răspundere râvnită de tine în taină sau pur și simplu te poți orienta către un alt loc de muncă. Șefii sau reprezentanții unor instituții oficiale îți pot crea neplăceri.

Rac

Noutăți amestecate din și despre străinătate, iar pentru cei implicați în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnură interesantă. Apar oportunități de lărgirea orizontului cunoașterii. Sunt momente favorabile de a-ți schimba planurile de viață, fie orientandu-te către călătorii peste mări și tari, fie abordând forme de instruire pe termen lung.

Leu

Horoscop. Contextul astral de astăzi îți prefigurează noutăți la capitolul bani și bunuri deținute în comun cu alții. Se deschide o etapă importantă de căștig, fie de la și prin partenerul de viață, fie prin colaborări noi, fie prin moșteniri. Există și varianta să se înceapa un proces de partaj în urma unui divorț sau în urma unei separări în afaceri.

Fecioară

Relațiile parteneriale vor cunoaște reconfigurări pe termen lung. Cu greu te desprinzi de cele vechi, însă nemulțumirile și dezacordurile intre ce iți dorești să faci și ce iți oferă ceilalți sunt mult prea mari pentru a mai continua în același stil. Pregătește-te pentru parteneri noi, colaborări de anvergură și acțiuni cu bătaie lungă. Sunt posibile discuții aprinse.

Balanţă

Horoscop. Deosebita zi la capitolul muncă de zi cu zi și relații colegiale. Se anunță modificări ale condițiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil să apară în orizontul tău și o alta profesie pe care până nu de mult o abordai doar sub formă de hobby. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, evită enervările și provocările celorlalți. Odihnește-te conștient!

Scorpion

Horoscop. Se conturează schimabri majore în relațiile sentimentale și în cele cu copiii. O relație de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitiv. Este nevoie să privești cu alti ochi tot ce tine de relațiile cu cei dragi și să-i lași să-și trăiasca viață așa cum cred ei mai bine. Pe de altă parte, sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce noutăți în relațiile familiale și spațiul în care locuiești. Astfel sunt posibile discuții importante legate de patrimoniul familial și de trecutul neamului din care provii. De reținut informațiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lămurești multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de altă parte, poți desluși noi trasee de viață publică.

Capricorn

Horoscop. Mentalul îți este bulversat și predispus la fluctuații majore. Mare atenție dacă înveți, dacă susții examene, probe sau dacă lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea comunicarea este viciata, așa încât sunt posibile neînțelegeri și chiar un schimb de replici mai puțin plăcute.

Vărsător

Se întrezăresc noutăți la capitolul venituri obținute din munca desfășurată la un serviciu. Influxurile astrale te predispun la noi forme de căștig, pe de o parte, datorita schimbărilor condițiilor de munca. Iar pe de altă parte, este foarte posibil să primești oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că energia vitală fluctuează!

Peşti

Horoscop. Apar șanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ți remodela personalitatea și pentru a relaționă altfel cu tot ce te înconjoară. Ar fi bine să începi să fii mai atent cu trupul și sufletul tău, prin îngrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personală. Ești emotiv, subiectiv, dornic de acțiuni noi, însă astăzi evită eforturile prea mari.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button