Expres

Horoscop 28 iunie. Surprize interesante pentru Săgetători, Vărsătorii îşi fac planuri de călătorie

Horoscop 28 iunie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Sunt posibile neînțelegeri în relațiile parteneriale. Ziua îți aduce momente bune pentru a revizui unele detalii și înțelegeri ale acțiunilor comune cu alții. Cu toate că este dificil să împaci pe toată lumea, inclusiv pe tine, dacă ai să abordezi totul cu răbdare, deschidere mentală și sufletească, până la urmă lucurile se vor aranja favorabil pentru țoață lumea. De reținut că emoțiile și subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent în luarea deciziilor.

Taur

Este bine să te ocupi de treburi ușoare, de rutina, atât acasă, cât și la serviciu. Pe de alta parte, daca este posibil ia-ți liber și profită de vremea frumoasă de afară, plimbandu-te în aer liber. Ai nevoie de relaxare, detașare de cotidian și chiar de jocuri amuzante alături de cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, dar sunt momente pasagere. De aceea evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Gemeni

Horoscop. Ziua este potrivită pentru distracții, hoinăreli prin locurile preferate și discuții amicale cu cei dragi. Sunt posibile niscai neînțelegeri cu persoana iubită, copiii, generațiile mai tinere decât tine, dar sunt pasagere. Cu puțin efort și bunavoință vei depăși totul cu bine. Însă, fii alături de cei dragi, ascultă-le doleanțele și la nevoie ajută-i atât cât poți, fară să exagerezi. Pe de altă parte, îndreaptă-ți eforturile și spre un hobby personal.

Rac

Ziua este favorabilă reuniunilor de familie și treburilor gospodărești. Chiar dacă alții te provoacă să faci cu totul altceva, sufletul tău dorește doar compania membrilor familiei, liniștea și confortul casei. De aceea ocupă-te pe îndelete de tot ce tine de segmentul domestic. Depănarea amintirilor împreună cu cei dragi, vizitarea locurilor natale, a rudelor sunt îndeletniciri care îți aduc voie bună și relaxare.

Leu

Horoscop. Discuțiile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente pe parcursul întregii zile. Este bine să profiți de avalanșa de subiecte vehiculate astăzi în preajma ta, deoarece vei afla printre banalitățile cotidiene și lucruri interesante, folositoare mai ales în segmentul profesional. Călătoriile pe distanțe scurte sunt alte aspecte posibile. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru activități intelectuale sau demersuri specifice abordării unor cursuri.

Fecioară

Este rost de cheltuieli pentru cele necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, există șanse minunate de a primi bani, cadouri sau favoruri de la persoanele din anturajul apropiat. Din când în când este bine să-ți revizuiești atitudinea față de bani și de consum. Traversezi o perioadă în care filozofia de viață abordată până acum se află într-un proces de modificare pe termen lung. Pe neașteptate ți se pot schimba gusturile, nevoile și atitudinea fata de tot și toate.

Balanţă

Horoscop. Intuiția este accentuată și bine ar fi să mergi pe mâna ei întreagă zi. Chiar dacă depistezi unele nereguli fie în relații, fie în situațiile în care ești implicat vei găsi și soluțiile potrivite remedierii acestora. Pe de altă parte, îndreaptă-ți eforturile și spre a-ți reorganiza stilul de viață, a adopta o dietă, a-ți propune călătorii de agrement în locurile preferate. După-amiază, cineva din anturajul apropiat te va ține mult de vorbă, dar cu folos.

Scorpion

Chiar dacă vrei să faci multe și mărunte, sporul este redus. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorbă cel mai probabil despre oboseală acumulată de ceva vreme. Există și riscul accentuării unor afecțiuni digestive, osoase sau articulare, dar dacă te îngrijești corespunzător vei depăși ziua foarte bine. Pe de altă parte, sunt momente excelente pentru a medita pe marginea evenimentelor în care ești implicat. Astfel vei descoperi detalii importante.

Horoscop. Săgetător

Horoscop. Relațiile cu prietenii îți vor oferi surprize interesante. Discuțiile cu persoane din anturajul socio-profesional sunt frecvente, pentru că sunt momente bune de a afla detaliile unor proiecte profesionale care suferă modificări în umbră. Ajutorul de care ai nevoie în segmentul profesional vine pe cai mai puțin obișnuite, poate chiar de la persoane total necunoscute sau care în aparență vorbesc din cărți. Și totuși, multe lucruri folositoare afli astăzi.

Capricorn

Se întrezăresc întâlniri cu persoane importante, atât la serviciu, cât și în plan personal. Din cauza instabilității emoționale există riscul să te împotrivești la orice și oricine. Controlează-ți stările, alege-ți vorbele cu grijă pentru că foarte ușor poți primi etichete pe termen lung din partea celorlalți. Chiar sunt oameni binevoitori în preajma ta și-ți oferă sprijin necondiționat. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Vărsător

Horoscop. Astăzi poți călători, poți alcătui planuri de călătorie sau poți discuta cu persoane aflate în străinătate. Posibil că nu toate să iasă așa cum dorești tu, însă dacă ai să observi atent ce se petrece în preajma ta, vei constata că de fapt te afli pe o coordonată personală care îți îngustează mult viziunea asupra relațiilor și evenimentelor. Fii deschis la schimbare și evită trasarea unor concluzii pe un fond emoțional accentuat.

Peşti

Horoscop. Oprește-te din forfota zilei, chiar și preț de câteva momente, pentru a te gândi pe îndelete la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Apoi analizează-ți dorințele, scopurile personale, profesionale și modalitățile prin care vizezi să le atingi. Pentru că intuiția este accentuată, dacă ai răbdare și-ți deschizi mentalul spre alte frecvente, din afara realității cotidiene, vei obține informații deosebite pentru tot ce ai nevoie.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button