Expres

Horoscop 26 iunie. Balanţele au multă energie, Leii sunt mai mult pe drumuri

Horoscop 26 iunie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc viață de cuplu. Relația cu partenerul de viață este destul de dinamică și se recomandă multă prudență. Se pot strica definitiv relații vechi. Daca ești implicat în proiecte sau colaborări s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori. Exista nemulțumiri în acest sector, de aceea bine este să verifici permanent situația etapelor de lucru și oamenii implicați.

Taur

Relațiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomandă să răspunzi la provocări. Atenție că se pot declanșa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Se pot accentua unele problemele de sănătate mai vechi. Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult. O discuție secretă cu cineva din anturajul apropiat îți va lămuri multe necunoscute.

Gemeni

Horoscop. Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Relațiile sentimentale sunt tensionate și se pot rupe definitiv. Fii prudent și încearcă să eviți conflictele cu cei dragi. Copiii și problemele lor alcătuiesc un alt subiectul principal al zilei. Spre seară, ocupă-te de un hobby. Ești foarte creativ în această perioadă și bine ar fi să-ți transpui ideile în practică.

Rac

Sunt momente bune de a te ocupa de curățenii generale, reparații curente sau poți plănui achiziționarea unor bunuri. Verifică sursele de aer din spațiul locativ. Mentalul cotidian se afla într-un con de umbra, recomandabil fiind evitarea deciziilor majore și discuțiile ample. În a doua parte a zilei, adună-i pe cei dragi la o mica petrecere. Au atâtea lucruri interesante de povestit!

Horoscop. Leu

Horoscop. Se pare că ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile sau dialogurile cu neamurile și prietenii apropiați pot fi frecvente, dar tensionate. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, astfel că unii te pot percepe greșit, dar și tu pe ei. Componenta educațională este accentuată de către astre. Te poți înscrie la forme de școlarizare pe termen scurt sau poți finaliza unele vechi.

Fecioară

Se întrezăresc cadouri, recompense sau se poate rediscuta remunerația primită la locul de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și chletuieste strictul necesar. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult. Spre seară lasă deoparte pragmatismul și îndreaptă-ți atenția către cele sufleteșți.

Balanţă

Horoscop. Beneficiezi de multă energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează munca cu odihna. Atenție la sănătatea întregului organism! Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că bine ar fi să te bazezi pe sprijinul lor.

Scorpion

Fii cât mai retras și discret în anturaj. Sufletul tău are nevoie de odihna și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, dar evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi.

Săgetător

Prietenii și protectorii sunt subiectele tale favorite de astăzi. Se pare că primești multa susținere din partea acestora, dar ți se și cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv. Evita conflictele, comunica strictul necesar și discerne cu atenție ce relații doreșți să păstrezi în continuare în viață ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tău de suflet.

Capricorn

Horoscop. Interesantă zi pentru tine la capitolul carieră profesională. Sunt posibile discuții contradictorii cu un șef, de aceea fii prudent și asculta cu atenție ce ți se spune. Există varianta îmbunătățirii statutului social sau, în funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alături, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găsești un echilibru între activitățile sociale și treburile gospodăresti.

Vărsător

Poți aborda relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afara granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate. Daca ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evită semnarea actelor, examenele și interviurile importante.

Peşti

Horoscop. Chestiunile financiare continuă să-ți atragă atenția. Este vorba despre banii și bunurile comune cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea datoriilor, dar și în alcătuirea planurilor de investiții. Totuși, fii prudent, întrucât surprizele neplăcute își pot face apariția, când și cum te aștepți mai puțin. Alții pot plănui în secret să profite de pe urma veniturilor tale. Fii prudent în toate!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button