Expres

Horoscop 24 mai. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 24 mai. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Horoscop. Berbec

Horoscop. Ziua este potrivită activităților domestice, alcătuirii planurilor de îmbunatățire a spațiului de locuit și dialogului cu membrii familiei. Chiar daca primești multe provocări din partea celorlalți, chiar daca ai multe treburi restanțe la serviciu, ar fi bine să te detașezi de toate acestea și pur sisimplu să stai acasă și să faci numai ce-ți place. Cei dragi te sprijină necondiționat.

Taur

O călătorie scurtă în vizită la cineva drag sau în natură, participarea la cursuri scurte și dialogurile cu diverse persoane reprezintă propunerile astrelor pentru astăzi. Pentru că forfotă mentală este mare și dificil de controlat ar fi bine să-ți dozezi discuțiile și să vorbești strictul necesar. Unii vor încercă să te provoace, aducând în discuție acțiuni comune vechi.

Gemeni

Horoscop. Se pare că iți vor crește veniturile din activitatea profesională sau vei primi cadouri și favoruri din partea celor dragi. Bine ar fi să drămuiești fiecare cheltuiala și să eviți extravaganțele. Pe de altă parte, gândește-te la modificarea stilului de viață, însă pornind de la modificarea sistemului de valori morale și personale. Membrii familiei te pot sfătui foarte bine în acest sens. Odihnește-te și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Rac

Energia zilei îți accentuează dorința de schimbare pe toate planurile vieții. Însă, deocamdată ești și impulsiv și ignorant în anumite privințe. Rezerva-ți momente de liniște și singurătate și gândește-te numai la interesele tale. Mentalitatea ți se schimba încet, dar sigur, felul în care relaționezi cu ceilalți se schimba și el, astfel că este dificil să păstrezi un echilibru intre sufletul tău și mediul înconjurător, dar se poate.

Leu

Horoscop. Ziua este potrivită odihnei, detașării de cotidian și trasării unor planuri noi de viitor. Posibil să se evidențieze unele afecțiuni mai vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De evitat, pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, deoarece rezultatele pot fi eronate. De mare folos iți sunt dialogurile de taina cu membrii familiei. Dar asculta mai mult și vorbește strictul necesar.

Fecioară

Astăzi te poți bucura de compania prietenilor și de sfaturile lor. Controlează-ți tendința de a riposta la orice vine din partea celorlalți sau de a provoca pe oricine întâlnești în cale. Toleranta, răbdarea, acceptarea celorlalți așa cum sunt, fară să emiți judecați pripite, pe de o parte iți conserva sănătatea, iar pe de alta parte te ajuta să păstrezi în continuare relații bune cu prietenii vechi.

Balanţă

Horoscop. Astăzi este posibil să fii invitat la reuniuni cu multă lume, fie în domeniul profesional, fie acasă, printre rude și membrii familiei. Pentru că tonusul tău lasă de dorit ar fi bine să accepți aceste invitații numai după o analiză atentă a situației. Oricum, undeva tot vă trebui să ieși, să-ți îmbunătățești starea de spirit, iar compania altora chiar iți face bine. Bucură-te de relațiile cu ceilalți.

Scorpion

Minunate ocazii se vor ivi astăzi de a dialoga cu prietenii dragi din străinătate, de a planifica o călătorie sau de a participa la cursuri scurte. Informațiile pe care le vei afla iți vor fi de mare ajutor și iți vor rafina sufletul și mentalul. Posibil să cunoști persoane noi, erudite, care vor contribui la remodelarea filozofiei tale de viață. Ia aminte la tot ce se discuta în preajma ta.

Săgetător

Horoscop. Gândurile și atenția iți vor fi atrase de felul în care se cheltuiesc banii în familie de ceva vreme. Pe lângă faptul că poți achita facturi, taxe sau datorii restante vei avea ocazii bune de a dezbate cu membrii familiei, cu partenerul de viață, cu neamurile, bugetul pentru următoarele săptămâni. Vor intra în discuție și planurile de investiții sau moștenirile. Ai idei financiare bune chiar și pentru parteneriatele profesionale.

Capricorn

Relațiile parteneriale te provoacă mult și astăzi. Din când în când este nevoie să privești atent la ceilalți, pentru că ei sunt fațete ale tale. Posibil că unele să-ți displacă total, dar ai multe șanse de a le îmbunătăți. Fii un bun colaborator sau partener de viață și accepta-ți pe ceilalți așa cum sunt. Astfel vei primi respectul, admirația și tot sprijinul din partea celorlalți.

Vărsător

Horoscop. Este o zi care te solicită mult la serviciu, însă și acasă este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești. Alege doar prioritățile și apoi profita de liniștea și relaxarea perioadei. Sănătatea este vulnerabila, așa încât bine ai face daca te-ai îngriji ceva mai mult. Pe de alta parte plănuiește analize sau consultații cu diverși specialiști în sănătate, pentru că ai șanse să întâlnești persoane deosebite.

Peşti

Horoscop. Te poți bucura de compania persoanei iubite sau a copiilor. Activitățile recreative comune, planurile de vacanta, discutarea evenimentelor din ultimele zile vor aduce relaxare, confort mental și sufletesc, chiar și sfaturi utile pentru fiecare. Posibil să apară și niscai neînțelegeri pe teme financiare sau gelozii vizavi alte persoane din anturajul comun. Fii prudent și evita contradicțiile și escaladarea conflictelor.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button