Expres

Horoscop 22 februarie. Dialogul este foarte important astăzi

Horoscop 22 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Relațiile sentimentale sunt tensionate și bine ar fi să nu forțezi nota. Dacă plănuiești acțiuni comune cu persoana iubită sau copiii este posibil că propunerile să-ți fie zădărnicite. Lasă-i și pe ceilalți să vină cu idei și respectă-le doleanțele și deciziile. În a doua parte a zilei, rezervă-ți momente pentru un hobby sau pentru un taifas cu prietenii.

Horoscop. Taur

Horoscop. Discuțiile în familie sunt importante astăzi, pentru că este rost de a cădea la pace pe treburile comune. Fii înțelegător cu ceilalți și acceptă-le opiniile și propunerile. A participa împreună la desfășurarea activităților gospodărești ar fi eficient și amuzant până la urmă. După-amiază reunește-i pe cei dragi la o masă festivă. Vei fi apreciat mult și bine pentru asta!

Gemeni

Horoscop. Se întrezăresc multe dialoguri și întâlniri cu neamurile și prietenii apropiați. Chiar și în segmentul profesional ți se va cere părerea vizavi de sarcinile de lucru importante. Fii prudent, din cauza faptului că mentalul este răscolit și foarte ușor poți face confuzii. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă preocupare a acestei zile. Seara ți-ar prinde bine o lectură ușoară.

Rac

Vor apărea informații deosebite vizavi de banii câștigați dintr-o activitate profesională. Posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri de la cine te aștepți mai puțin. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore sau investiții pe termen lung. Deziluziile pândesc în segmentul banilor, astfel că oricând se pot ivi. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de cumpărături.

Leu

Horoscop. Ziua îți scoate în evidență aspectele personalității tale care necesită îmbunătățiri. Tendința de a te izola de ceilalți este accentuată și păguboasă. Relaționarea cu ceilalți, implicarea în acțiuni importante te ajută să găsești mai ușor soluții, variante optime pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Totul este să accepți și alte păreri. O plimbare pe malul unei ape este binevenită.

Fecioară

Contextul astral de astăzi te predispune la discreție și visare cu ochii deschiși. Ocupă-te numai de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Cu puțin efort și bunavoință ai reuși să depășești ziua foarte bine. Odihnește-te și bucură-te de compania semenilor care sunt sincer alături de tine.

Balanţă

Horoscop. Tentația de a fi alături de prieteni sau de persoanele din segmentul profesional este mare și în aparență fermacatoare. Aceștia par că vin dintr-o altă lume și vorbesc o limbă necunoscută ție. Ce ți se spune este spre folosul tău, chiar dacă pe moment este posibil să nu pricepi mare lucru. Ar fi bine să-ți notezi aspectele discutate astăzi și sfaturile primite.

Scorpion

Astăzi pare că ești pus pe o scenă și toată lumea este atentă la vorbele și gesturile tale. Unii vor depune eforturi să te destabilizeze emoțional sau să-ți creeze dificultăți în relațiile profesionale. Fii prudent în toate și nu te lăsa impresionat de prestațiile altora. Șefii te vor susține în demersurile tale. Seara, în familie îți vei regăsi echilibrul și buna dipozitie.

Săgetător

Horoscop. Este o zi in care ai putea fi atras de filozofiile de viata ale altora. Astfel, de aici va aparea dorinta de a studia, de a experimenta, de a te instrui mai mult. Respecta-ti valoarea personala si nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred eruditi. Iluziile in acest sens pot fi mari si greu de remediat.

Capricorn

Observă evenimentele și relațiile în care ești implicat. Sunt șanse de a înțelege motivațiile ascunse dincolo de perdeaua materială și de a găsi soluții viabile la toate situațiile cu care ai de-a face. Apar temeri privitoare la achitarea datoriilor, însă și asta face parte din jocul minunat al vieții. Vei descopri cai deosebite de a te descurca cu toate în mod onorabil.

Vărsător

Horoscop. Relațiile parteneriale îți pot oferi multe bătăi de cap astăzi, de aceea fii prudent și evită-le pe cât posibil. Divergența opiniilor este mare, dar este vorba mai mult de orgolii și scopuri ascunse ale unora care se prezintă drept susținătorii tai. Provocările au rolul de a te desprinde tu mai repede de oameni și situații care nu ți se mai potrivesc.

Peşti

Horoscop. Se pare că ți-ai propus multe activități astăzi, fie acasă, pentru rezolvarea unor treburi gospodărești, fie la serviciu. Ar fi bine să ceri sprijinul celorlalți, din cauza faptului că sănătatea este vulnerabilă. Pe de altă parte îți sunt favorizate consultațiile și analizele medicale. Totuși folosește și remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și ameliora afecțiunile.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button