Expres

Horoscop 17 mai. Bani şi cadouri pentru Peşti, multă animație în segmentul sentimental pentru Săgetători

Horoscop 17 mai. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Ești învăluit într-un farmec deosebit astăzi. Mulți vor fi atrași spre tine, fie pentru a te admira, fie din curiozitate, fie pur și simplu doresc să se încarce cu energie de la tine. Însă, tu cu greu faci fata relațiilor cu ceilalți, pentru că stările tale sufletești sunt amestecate, nedefinite. Păstrează o distanta sănătoasă și fata de semeni și fata de situații care te solicita prea mult. Odihnește-te și plimba-te în aer liber!

Taur

Bine ar fi să te izolezi astăzi, să te odihnești și să te gândești serios la relațiile și situațiile în care ești implicat. Sănătatea și segmentul profesional sunt vulnerabile, de aceea chiar este nevoie să iei decizii importante. Liniștește-te, detașează-te de tumultul cotidian și trasează alte planuri de viață. Exista în preajma ta oameni care te pot sprijini în diverse moduri, pentru o viață de succes.

Gemeni

Horoscop. Și astăzi ești înconjurat de prieteni, de susținătorii din segmentul profesional, dar și de admiratori. Totuși exista posibilitatea să te simți incomod alaturi de persoanele întâlnite, pentru că acestea au așteptări mari de la tine. Adopta o atitudine naturală, vorbește strictul necesar și evita provocările celorlalți. Însă exista oameni în preajma ta care joacă cinstit cu tine și alaturi de care ai șanse să faci lucruri mărețe.

Rac

Oscilezi între a participa la evenimente cu multă lume și a sta acasă, confortabil, alaturi de cei dragi. În funcție de priorități, alactuieste un program și urmează-l întocmai. Provocări importante vor veni și dinspre segmentul domestic și dinspre cel socio-profesional. Din orice situație ai ceva de învățat și la rândul tău, alții învață de la tine. Bucura-te de toate și fii deschis la schimbare și abordarea unui nou stil de viață.

Leu

Horoscop. Contextul astral de astăzi te pune în situații în care întâlnești lume multa, ești nevoit să vorbești, să prezinți diverse teme, să participi activ la discuții cu oameni erudiți. Procesele mentale sunt accentuate, de aceea fii prudent atât în vorbe, cât și în atitudine și fapte. Unii te vor asculta cu interes, dorind să învețe de la tine cate ceva. Alții vor dori ei să-ți vorbească și să-ți demonstreze bagajul informațional pe care-l dețin.

Fecioară

O zi în care poți rezolva chestiuni financiare comune cu alții. Planifica-ți bugetul pentru următoarele patru săptămâni, indiferent de comentariile sau pretențiile celor din jur. Este bine să-ți asiguri cheltuielile personale și apoi să-ți oferi sprijinul material. După-amiază sunt momente potrivite asimilării informațiilor, participării la cursuri de weekend și pentru vizionarea unui spectacol de teatru sau a unui film de Oscar.

Balanţă

Horoscop. Vei avea de-a face cu lume diversă. Partenerul de viață și cei profesionali iți oferă tot soiul de experiențe la care tu participi mai mult sau mai puțin direct. Depinde numai de tine cum vor evolua ulterior aceste relații. Frâiele segmentului partenerial sunt în posesia ta și, cu puțin efort și bunavoință, vei putea gestiona situațiile în favoarea ta, dar și a celorlalți. Dup-amiază, relaxează-te și cumpără-ți un cadou.

Scorpion

Ești foarte ocupat astăzi. Pe de o parte, este vorba despre treburile restante de la serviciu. Însă, pe de alta parte, și acasă te așteaptă diverse pentru a le rezolva sau membrii familiei au nevoie de prezenta și sprijinul tău moral. Selectează-ți atent prioritățile și dozează-ți eforturile. Sănătatea este vulnerabila și rapid pot apărea neplăceri serioase. Alimentează-te corect, odihnește-te și accepta ajutorul celorlalți.

Horoscop. Săgetător

Horoscop. Multa animație este astăzi în segmentul sentimental. O relație amoroasa iți poate oferi surprize neplăcute și astfel să decizi rapid că e nevoie să discuți serios cu persoana iubita și să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a relației. Sau decizi să renunți definitiv la acea relație. Copiii sunt o alta sursa interesanta de experiențe la care este bine să iei aminte. Relaxează-te și orientează-ți eforturile spre un hobby.

Capricorn

Acasă, printre membrii familiei este mare zarvă. Probabil, pentru că ești foarte concentrat pe segmentul profesional, ai lașat cumva în umbră casa și pe cei dragi. Astfel că reproșurile celorlalți sunt fondate. Sunt momente bune pentru a liniști și lamuri lucrurile în plan familial. Daca le explici membrilor familiei, nevoia ta accentuata de a te remarca la serviciu vei fi înțeles și chiar spirjinit pe alocuri.

Vărsător

Horoscop. Contextul astral al zilei iți aduce aproape prieteni și rude dragi. Dialogurile vor fi importante, chiar și cu persoane întâlnite ocazional sau pentru prima oara. Vei afla informații deosebite, necesare atât în plan personal, cât și profesional. Tu la rândul tău poți fi o sursa de inspirație pentru ceilalți, oferindu-le chiar fară să-ți dai seama sfaturi și idei utile. Însă, ar fi bine să vorbești puțin despre tine și intențiile tale.

Peşti

Horoscop. Se pare că vei cheltui destul de mult astăzi. Pe de o parte, este rost să primești bani și cadouri fie dinspre locul de munca, fie de la cei dragi. Însă, pe de alta parte, amintește-ți că deocamdată în segmentul financiar exista fluctuații greu de anticipat. Folosește strictul necesar și evita investițiile pe termen lung. Cei dragi apelează frecvent la ajutorul tău material, dar tu când ai nevoie, aceștia dispar că prin minune.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button