Expres

Horoscop 16 octombrie. Zodia pentru care totul se învârte astăzi în jurul câștigurilor. Sunt posibile mici sume de bani apărute în contul tău ca prin minune

Horoscop 16 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Ziua îți va aduce in atentie situatia bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa fii nevoit ca in regim de urgenta sa achiti unele facturi restante sau să iei legatura cu instituții financiare. rezolvă chestiunile financiare și ivite, dar în paralel, informează-te din surse sigure atunci când vine vorba despre investiții, câștiguri și plăți restante.

Taur

Partenerul de viață sau colaboratorii te vor solicita mult astăzi. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bună voință vei reuși să depășești totul cu bine. De evitat stabilirea unor clauze contractuale sau trasarea planurilor profesionale alături de personaje noi. spre seară de mare folos îți este o plimbare în aer liber alături de cineva drag.

Gemeni

Horoscop. Ai fi tentat să te afunzi în activitatea profesională de la serviciu sau în treburile de rutină ale casei. Fii prudent și dozează-ți eforturile, întrucât organismul va da semne serioase de oboseală sau de afecțiuni mai vechi sau mai noi. Atât relațiile colegiale, cât și cele parteneriale sunt tensionate. Ar fi bine să renunți la activitățile care chiar îți creează disconfort.

Rac

Se întrezăresc niscai tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii. Sunt momente pasagere, dar ocupă-te totuși atât cât poți și de problemele sau doleanțele celor dragi. Seara îndreaptă-ți eforturile către un hobby. Împreună cu cei dragi poți petrece un timp de bună calitate, desfășurând activități care încântă pe toți cei implicați.

Leu

Horoscop. Treburile gospodărești îți sunt susținute de astre astăzi. Totuși dozează-ți eforturile, pentru că s-ar putea să reiei peste câteva zile aceste activități. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puțin efort și bună voință totul se poate rezolva. Ar fi bine să te relaxezi cu un hobby sau practicând un sport ușor, alături de cei dragi.

Fecioară

Ziua este potrivit întâlnirilor și dialogurilor cu persoanele apropiate. Foarte ușor ar putea ieși scântei între tine și ceilalți, dar sunt momente pasagere și ar trebui să te abții de la replici nepotrivite. Este probabil să faci mai multe călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse. Selectează prioritățile și evită persoanele prea zgomotoase.

Horoscop. Balanţă

Horoscop. Totul se învârte astăzi în jurul câștigurilor tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Verifică pe îndelete situația bugetului. Sunt posibile cadouri, favoruri sau mici sume de bani, apărute în contul tău ca prin minune. Fii prudent la imaginea personală pe care o oferi celorlalți! Invită pe cineva drag la o plimbare în aer liber.

Scorpion

Horoscop. Ziua îți aduce multă energie, dar și stări de spirit fluctuante. Senzația de mers în gol a tuturor evenimentelor din viață ta vă fi destul de accentuată. Sunt momente pasagere, așa încât evită gândurile negative care tot îți dau târcoale. Revizuiește-ți planurile de viață și relațiile în care ești implicat. Desprinde-te fără echivoc de tot ce este toxic în viața ta de acum.

Săgetător

Ar fi bine să te ocupi doar de sufletul tău. Energia ta vitală este scăzută și ar fi bine să eviți eforturile de orice fel. Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. este vremea să-ți revizuiești situațiile și relațiile în care ești implicat și să renunți fără echivoc la acelea stagnante. După-amiază este rost de dialoguri cu cei dragi.

Capricorn

Horoscop. Contextul astral al zilei îți aduce întâlniri și dialoguri cu prietenii sau cu persoane de la care ai ce să înveți. Totuși, filtrează atent informațiile și evită comentariile. Este rost de a te implica în proiecte profesionale interesante alături de oameni deosebiți. Vorbește puțin și ascultă mai mult. A nota într-un jurnal personal cele aflate astăzi este util pe termen lung.

Vărsător

Este posibil să participi la o întâlnire cu multă lume. Ochii și urechile celorlalți vor fi ațintite asupra ta, așa încât fii prudent. Remarcile primite astăzi de la prieteni sau persoane cu autoritate îți vor fi de mare folos, daca vei ști cum să le asculți. Vorbește puțin și fii deschis la sfaturile și soluțiile care ți se propun pentru situațiile de viață în care te afli.

Peşti

Horoscop. Mai mult ca oricând, astăzi devii preocupat de o călătorie îndepărtată sau de soarta celor aflați departe de pământul natal. Sunt momente pasagere, așa încât evită deciziile majore sau angajamentele pe termen lung. Remodelarea sistemului valorilor morale și spirituale este o activitatea ce trebuie luată în calcul. Informații interesante pe căi neobișnuite.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button