Expres

Horoscop 13 iunie. Evenimente foarte importante pentru Gemeni, banii sunt subiectul principal al zilei pentru Peşti

Horoscop 13 iunie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. O zi în care ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de treburile tale personale sau profesionale. Sunt posibile stări de spirit neliniștitoare. Senzația că lucrurile se desfășoară prea încet pentru gustul tău este accentuată, însă este subiectivă. Încetinește ritmul și observă ce se petrece în jurul tău. Ai încredere că totul este un film, în care joci un rol important pentru evoluția ta.

Taur

O zi în care oboseala este accentuată, fie pe fondul treburilor de la serviciu, fie pe fondul unei sănătăți precare. Fii prudent, discret și evită provocările celorlalți. Ocupă-te de treburi ușoare și la nevoie cere sfaturile și ajutorul celor dragi și de încredere. Tensiunile nervoase pot degenera în conflicte serioase pe termen lung, de aceea este bine să-ți controlezi stările de spirit.

Horoscop. Gemeni

Horoscop. Astazi esti interesat doar de prieteni. Se pare ca este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viata. Unele legături pot lua sfarsit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate si sentimente oneste. S-ar putea sa nu scapi usor de unii asa-zisi prieteni, dar fii vigilent si nu uita că aparențele înșală. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tău.

Rac

Se vor evidenția aspectele privitoare la cariera profesională. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa, pentru a-ți mentine pozitia sociala sau ai lăsat pe seama altora îndatoririle tale. Imaginea ta in ochii celorlalti nu este prea grozavă și ar trebui să iei aminte. Oricum este un moment al scadenței, iar sefii îți poate cere socoteală. Gandeste-te bine înainte de a spune ceva!

Leu

Horoscop. O zi în care procesele mentale sunt îngreunate. Este bine să-ți controlezi reacțiile, să eviți luarea deciziilor și discuțiile ample. Sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase în relațiile cu străînătatea sau în planurile de studii și călătorii. Recomandate sunt activitățile culturale, cum ar fi lecturarea unei cărți deosebite, vizionarea unui film bun sau un dialog cu cineva erudit.

Fecioară

Este o zi în care ar fi bine să te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relații cu instituțiile bancare. Pe de altă parte, daca la locul de munca ești implicat în activități financiare cu banii firmei sau instituției, s-ar putea să descoperi anumite nereguli. Remediază lucrurile, chiar daca asta presupune și ceva neplăceri colegiale. Prudență la cheltuieli!

Balanţă

Horoscop. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. Nu prea ai tu chef să te implici in discuții sau activitati de grup, insa va trebui să te alături celorlalti. Se pare ca este un moment bun de a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările in care esti implicat. Unele se află aproape de final, astfel ca o verificare atentă a ceea ce ai realizat până acum ar fi binevenită.

Scorpion

Eșți hotărât să rezolvi toate sarcinile de lucru restante de la serviciu. Concentrează-te doar pe cele importante. Atenție că tu ai spor și chef de muncă, dar pe ceilalți nu-i interesează. Pe de alta parte, te gândești serios să-ți selectezi relațiile de colaborare. În a doua parte a zilei, oboseala își vă spune cuvântul. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, așa încât fii prudent.

Săgetător

Horoscop. Sunt posibile îngrijorări legate de relațiile sentimentale. Amintirile fostelor iubiri, dorințele vechi de distracții și aventuri te însoțesc întreaga zi. Fii prudent și concentrează-te pe acum și aici! Chiar daca starea de spirit ti se poate schimba usor, cu puțin efort îți poți păstra farmecul nativ. Creativitatea este la cote inalte si ar trebui să dai frâu liber imaginatiei. Evita exagerările și fii mai calm.

Capricorn

Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, de aceea fii prudent și grijuliu cu ceilalți. S-ar putea că un membru al familei să-ți ceară ajutorul. Pe de altă parte, gândurile tale zboară către ținuturi îndepărtate, în care ai dori să te muți. Balansul între siguranță locurilor natale și plăcerea de a călători vă fi la ordinea zilei. Emoția și farmecul copilăriei îți luminează chipul și sufletul.

Vărsător

Horoscop. Drumurile scurte îți aduc mult de furcă. Dialogurile sau întâlnirile cu neamurile iți pot oferi informații alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sănătate a cuiva drag. Pregătirea ta educațională este un alt subiect principal al zilei. Atenție în toate demersurile, deoarece tendință de a fi prea combativ este destul de mare și iți poate crea neplăceri.

Peşti

Banii sunt subiectul principal al zilei, în special cei câștigați din munca proprie. O mărire de salariu, o primă sau un cadou cât de mărunt sunt lucruri binevenite, dar mai ales binemeritate. Drămuiește-ți veniturile cu discernământ, pentru că sunt posibile pierderi serioase. Tentația de a te avânta in investiții este la cote înalte, dar bine ar fi să rămână la stadiul de tentație.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button