Expres

Horoscop 13 iulie. Zodia care reuşeşte să realizeze tot ce îşi propune. Simți că toată lumea e a ta

Horoscop 13 iulie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Rudele sau prietenii apropiați îți dau târcoale, însă sunt momente bune pentru întâlniri și discuții interesante și de folos. Pentru alții se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De reținut că latura educativă este în vizorul astrelor. Lasă-te purtat de instinct, fă ce-ți dictează sufletul și fii prezent în orice domeniu al vieții tale. Spre seară, bucură-te de o șuetă alături de prieteni. Poți obține informații și sfaturi utile.

Horoscop. Taur

Horoscop. Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidența razelor astrale. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Ești nevoit să faci cumpărături, însă bugetul disponibil lasă mult de dorit. Indicat ar fi să priveșți partea frumoasă a lucrurilor. Sunt momente bune de a te gândi la talentele tale native și de a le cultiva. Există varianta să-ți dezvolți o afacere plăcută sufletului tău.

Gemeni

O zi în care simți că toată lumea e a ta. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, în legătură cu noi direcții de urmat în viață. Dorință de a te ocupa de propria persoana este la cote înalte. Recomandat este să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau să te ocupi de înfrumusețarea trupului. Oricum tot ce îți propui vei reuși să realizezi.

Rac

Horoscop. Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă la tine astăzi. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cât mai mult posibil în lăcașurile sale. Ocupă-te de activitățile ușoare, elimină gândurile neplăcute și orientează-te doar către partea frumoasă a vieții. Recomandabile sunt plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte și odihnă.

Leu

O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori. Întâlniri, discuții, vești care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare că există anumite lucruri legate de cariera sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten îți poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui să faci pe viitor. După-amiază primești invitații pentru diverse evenimente sociale.

Fecioară

Horoscop. Ocupă-te cu mare atenție de carieră și de imaginea ta în societate. Există chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până cum în viață sta pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. De asemenea, sefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum îți indeplinesti sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri, situații dinamice sau tensionate. Spre seară detașează-te de cotidian.

Balanţă

Se pare ca ești interesat doar de ce se petrece în afara granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung. Componenta educațională este stimulată, însă este vorba mai ales despre rafinarea sufletească. Indicat ar fi să-ți îmbunătățești personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, cursuri de artă sau de turism.

Scorpion

Horoscop. Chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile altora sunt subiectele principale de astăzi. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau ai grija si de aspectele legate de moșteniri. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie. Astrele te protejează discret si te vor feri de situațiile neplăcute. În curând se va face lumina si toate se vor aranja excelent.

Săgetător

Relațiile parteneriale, colaborările și proiectele îți ocupă întreaga zi. Este posibil că în urma unei analize atente a acestui segment să descoperi multe neplăceri sau situații confuze. Neprevăzutul îți poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent și nu te lansa în discuții, negocieri sau schimbări de poziție. Poți fi tentat să rupi diverse colaborări, dar ai răbdare, pentru nu e cazul să îndepărtezi pe cineva.

Capricorn

Horoscop. Astăzi ar trebui să te ocupi pe îndelete, de activitățile de la locul de muncă. Ai multe de făcut, colegii și șefii nu te susțin, însă tu ții cont doar de opțiunile tale. Și bine faci! Totuși, dozează-ți eforturile și rezolvă doar situațiile ușoare, de rutină, deoarece organismul tău da semne serioase de oboseală. Stările de santate neplăcute te vor însoți pe parcursul câtorva zile. După-amiază odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi.

Vărsător

Interesanta zi la capitolul relații sentimentale sau cu copiii. Te poți bucura de momente plăcute, dacă iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzația că nu este ceea ce pare este evidentă și oricum așa și este. Poate că cea mai bună atitudine față de persoana iubită sau față de copii, ar fi una de detașare, acceptare și încredere că vor veni și vremuri mai bune. Îndreaptă-ți atenția către un hobby sau ocupă-te de lucruri dragi ție.

Peşti

Horoscop. Casa, familia și patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele îți recomandă să te ocupi de treburile gospodărești, de reparații sau îmbunătățirea condițiilor locative. Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate, una vrei tu, alta vor ceilalți și căderea la pace se vă face cam greu. În a doua parte a zilei adună-i pe toți cei dragi la o masă festivă și bucură-i cu farmecul tău.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button