Expres

Horoscop 12 iunie. Gemenii sunt înconjuraţi de prieteni, chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei pentru Peşti

Horoscop 12 iunie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Cheful de viață cu care începi săptămâna te face remarcat în anturaj. Debordezi de energie, astfel că vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Relațiile sociale sunt dinamice și te solicita mult. Astrele iți recomandă să te gândeșți la îmbunătățirea personalității tale. Planificarea unor cursuri de dezvoltare personala și profesională ar fi o idee excelența. În a doua parte a zilei apar cheltuieli.

Taur

Horoscop. O zi favorabilă pentru a te ocupa de sufletul tău. Iți vei rezolva treburile propuse pentru astăzi, însă ai grija să nu iți soliciți prea mult organismul. Sănătatea este destul de încercată. Nu se recomanda consultații sau analize medicale. După-amiaza, acordă-ți câteva momente de relaxare și introspecție. O plimbare în aer liber sau o meditație într-un lăcaș sfânt te pot ajuta enorm.

Gemeni

Ești înconjurat de prieteni. Intâlniri, discuții, vesti care mai de care mai interesante se învârt în jurul tău într-un carusel amețitor. Controversele sunt prezente, însă reușești să depășești totul cu bine. În a doua parte a zilei, dorință de interiorizare o resimți destul de mult. Ai nevoie de câteva momente de retragere din forfota vieții pentru a te gândi, pe îndelete, la cele aflate astăzi.

Rac

Horoscop. Subiectele principale vizează cariera profesională și imaginea ta publică. Cu toate că în acest sector exista anumite lucruri ascunse, greu de înțeles, vei vedea că reușești să te plasezi pe coordonate bune. Situațiile apărute și aprecierile celor din jur, îți vor da curaj să mergi mai departe și să-ți îmbunătățeșți relația cu mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea.

Leu

O zi excelentă pentru rafinarea sufletului. Sunt posibile situații legate de călatorii în străînătate sau, în funcție de logica lucrurilor, de studii pe termen lung. Ai încredere că astrele te vor ghida pe drumul bun, chiar dacă anumite lucruri nu ies, deocamdată, cum vrei tu. După-amiaza este potrivita unor activități culturale alături de cei dragi. Evită eforturile solicitante!

Fecioară

Horoscop. Capitolul financiar îți deschide săptămâna. Este o zi buna pentru a te ocupa de aspectele ce țin de achitarea taxelor, impozitelor, creditelor sau pentru a relaționă cu instituțiile bancare. Îndreaptă-ți atenția și spre moșteniri sau partaje, în funcție de caz. Există situații incerte în acest segment, însă mantia divină te protejează întotdeauna. Recomandabil este să abordezi totul cu răbdare.

Balanţă

Relațiile parteneriale și colaborările intră în atenția ta. Beneficiezi de o sustinere astrală excelentă pentru a te ocupa, pe îndelete, de acest lucruri. Cu toate că deja ți-ai stabilit direcțiile pe care vei merge de acum încolo in acest sens, ai senzația că unele aspecte îți scapă. Si așa și este! Sunt inca multe necunoscute in toate tipurile de relații pe care le ai, astfel ca se recomanda prudență.

Scorpion

Horoscop. Cheful de a munci este astăzi la cote înalte. Sunt posibile situații conflictuale, dar reusești să depășești totul cu bine. Factorul necunoscut este prezent, însă răbdarea și discernământul te ajuta mult. La capitolul sănătate, influxurile astrale pot accentua anumite probleme, mai ales în zonele rinichilor și capului. Nu se recomandă consultații sau analize medicale, pentru că rezultatele pot fi compromise.

Săgetător

Horoscop. Bucuria de a trăi te învăluie într-un farmec aparte. Este o zi minunata de a-ți pune în valoare talentele creative. Relațiile sentimentale sunt în vizorul astrelor, astfel că iubirea plutește în aer. Sunt posibile răsturnări de situație în segmental amoros, dar totul este în favoarea ta. Chiar dacă unele relații se destramă, fii convins că apar altele mult mai potrivite ție acum și plăcute.

Capricorn

Te poți ocupa cu succes de aspectele legate de casă și de patrimoniu. Planurile de reamenajare sau chiar de schimbare a casei revin în atenția ta. Sunt posbile răsturnări de situație, dar le poți depăși cu bine. În aceasta zona exista lucruri destul de confuze, greu de controlat, însă primești multe ajutoare discrete. După-amiaza, cele mai potrivite activități sunt întâlnirile sau dialogurile cu membrii familiei.

Vărsător

Horoscop. S-ar putea să fii nevoit să faci o mulțime de drumuri, însă toate cu folos. Prudență la călătorii, pentru că viteza este bună, dar nu în toate situațiile. Întâlnirile sau dialogurile cu neamurile și prietenii apropiați te pot lua prin surprindere. Vei afla anumite lucruri interesante, la care ar trebui să iei aminte. Spre seara, organizează o plimbare în aer liber sau o reuniune cu cei dragi.

Horoscop. Peşti

Chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei. Chiar dacă sunt multe necunoscute reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus. Cadourile sau recompensele pot apărea oricând. Speculațiile nu au succes, așa că recomandabil este să te orientezi doar către acțiunile cinstite. Răsturnările de situație pândesc din umbra. Spre seara, te poți gândi la o schimbare de priorități.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button