Expres

Hidroelectrica a anunţat perioada în care se poate transmite indexul

Hidroelectrica a anunţat perioada în care se poate transmite indexul
Citirea indexului Hidroelectrica pentru luna mai 2024 şi transmiterea lui se face în această perioadă, anunţă reprezentanţii celei mai mari companii de energie a statului.

În luna mai 2024, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica rămâne cum a fost şi în aprilie, respectiv în intervalul 24-28 aprilie 2024, adică începând de vineri, pe parcursul a cinci zile.

O schimbare în perioada de citire a indexului Hidroelectrica a fost în luna februarie. Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat în intervalul amintit al lunii curente, la numărul de telefon 0800.800.359 (apel gratuit).

Informaţii suplimentare puteţi obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Noi, fraierii care suntem clienti captivi la electrica furnizare dam degeaba indexul. Lunar facturile sunt umflate cu consum estimativ. Sa ne faca interval de dat indexul in ultimele zile ale lunii, 28-30 a lunii. Ca de cand au renovat siteul… Citeşte mai mult »

1 luna în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button