Expres

Haideți să umplem împreună Sacul lui Moș Crăciun!

Să umplem împreună Sacul lui Moș Crăciun! Asociația Comunitară Transilvania Expres vă invită să vă alăturați și în acest an cauzei nobile de a le oferi sărbători îmbelșugate copiilor din 11 centre de plasament de pe raza județului Brașov.


„Este un nou an în care vom umple «Sacul lui Moş Crăciun» cu bunătăţi, surprize și foarte multă veselie, pentru copiii din centrele de plasament braşovene. 2022 este al-IX-lea an de când Asociaţia Comunitară Transilvania Expres, împreună cu sponsorii, oferă copiilor mai puţin norocoşi atmosfera unui Crăciun în familie, transformând centrele de plasament în case primitoare, cu surprize, colinde şi o echipă întreagă de oameni zâmbitori”

, au precizat organizatorii campaniei umanitare.


Cum luna decembrie bate la ușă, aceștia caută o echipă de „spiriduși” care să se alăture campaniei umanitare. În 14 decembrie, reprezentanţi ai Asociaţiei Comunitare Transilvania Expres se vor deplasa la centrele de plasament. Ei vor fi încărcaţi cu cadourile pregătite pentru copii. Zeci de daruri consistente, multe dulciuri şi alte surprize vor fi oferite copiilor din centre de plasament situate în Săcele, Tărlungeni, Teliu, Lunca Câlnicului și Brădet. Prin această acţiune, Asociaţia Comunitară Transilvania Expres vrea să le ofere acestora un Crăciun de neuitat, așa cum merită oricare copil.

Toți cei care doresc să se implice în această campanie umanitară sunt rugați să contacteze Asociaţia Comunitară Transilvania Expres la numărul de telefon 0268.549.712 sau la adresa de e-mail marketing@transilvaniaexpres.ro.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button