Expres

Grinzi noi pe pasajul de pe DN10. Când va fi redat traficului (video)

Grinzi noi pe pasajul de pe DN10. Lucrările la pasajul dintre localităţile Hărman şi Prejmer avansează. Reprezentanţii constructorului au anunţat că a început montarea noilor grinzi (video).


„Astăzi (sâmbătă, 22 octombrie – n.r.), am montat primele şase grinzi. Urmează ca săptămâna viitoare (săptămâna aceasta – n.r.) să vină şi celelalte trei. Pe fiecare dintre cele trei deschideri se montează câte trei grinzi. După ce acestea vor fi montate, se vor realiza celelalte lucrări programate. Sperăm ca undeva, până la mijlocul lunii noiembrie să turnăm placa de suprabetonare, după care vom realiza hidroizolaţia, vom turna asfaltul. Ne dorim ca până în 5 sau 6 decembrie să finalizăm lucrările”.

Mihai Rozorea, reprezentant constructor

Grinzi noi pe pasajul de pe DN10. Lucrările de punere în siguranţă a pasajului de la Prejmer au fost începute în 1 septembrie. Intervenţiile sunt realizate de Asocierea Arhipro Developement SRL – SC Zohir 84 Construct SRL.

Din 16 septembrie, pasajul a fost închis traficului rutier, pentru a se putea demonta mai multe grinzi de beton, aflate într-o stare avansată de degradare. În timpul demontării, una dintre grinzi a căzut pe calea ferată, traficul feroviar fiind întrerupt aproape o zi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button