Expres

Godină continuă atacurile la adresa IPJ Brașov. Polițistul, mustrat de șefi cu două zile înainte de a fi depusă plângerea

 

Inspectoratul Județean de Poliție a dat publicității, în urmă cu puțin timp, un comunicat oficial, referitor la prima postare a lui Marian Godină, unde acesta povestește că s-au făcut presiuni asupra lui după ce i-a suspendat carnetul șoferului mașinii directorului Crucii Roșii Brașov, Luana Minea.

Referitor la poziția oficială a autorităților brașovene, Marian Godină a publicat, pe pagina personală de Facebook, o nouă postare, unde explică că deși Luana Minea a înregistrat plângerea pe data de 10 februarie, el a fost mustrat de șefi pe 8 februarie, imediat după incident.

„Acesta e comunicatul oficial al IPJ Brasov de azi.
Curios e că eu am fost chemat de şefi pe data de 08.02.2016 şi reclamația e înregistrată în data de 10.02.2016.
Asta e ca în aia cu Nostradamus care îşi certa câinele că a făcut treaba mare peste jumătate de oră.
Sunt încă uimit de această maximă promptitudine a şefilor. Au vrut să soluționeze o reclamație cu două zile înainte ca ea să fie depusă.
Ceva nu e bine…”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Înainte de a face publică poziția oficială a IJP Brașov, purtătorul de cuvânt al instituției, Ioan Necșulescu, a precizat pentru mytex.ro

„Vizavi de prima situație, lucrurile sunt foarte clare. Agentul de poliție Godină, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-a oprit pe acel conducător auto. A luat măsura legală de ridicare a permisului de conducere pentru neacordare de prioritate, iar mai departe persoana de la Crucea Roșie a făcut o reclamație la IPJ invocând aspecte de natură comportamentală, o anumită devianță de la comportamentul polițistului. Fondul problemei este legat de comportamentul polițistului. Nu sunt indicii că agentul a comis vreo abatere, doar eventual legat de normele deontologice”, a explicat Ioan Necșulescu pentru mytex.ro.

„Nu se ia nicio măsură, nu avem ce măsură, pentru că el nu a comis nici o abatere de natură disciplinară sau de altă natură, este vorba, eventual, de un aspect de natură deontologică”, a încheiat Ioan Necșulescu, întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra lui Marian Godină după ce a suspendat carnetul șoferului Crucii Roșii Brașov.

Totodată, Luana Minea, directorul Crucii Roșii, a amenințat că îl va da în judecată pe polițistul brașovean. Între timp, aflat la București, Marian Godină a fost invitat la Inspectoraul General al Poliției Române.

CITIȚI ȘI:

Ambrus Carol, şeful ATOP, despre cazul Godină…

Poliția BRAȘOV a reacționat, parțial, după scandalurile iscate de Marian Godină!

Poliţistul Marian Godină ar fi fost invitat, nu chemat la IGPR

BRAȘOV. Marian Godina rupe tăcerea! „Ioan Aron, șeful IPJ Brașov : – Spune, mă. Te masturbezi?”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button