Expres

Gino Iorgulescu a ajuns de urgență la spital

Gino Iorgulescu a ajuns de urgență la spital. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu (67 de ani) a făcut un infarct. Nu este pentru prima dată când fostul fotbalist are probleme cu inima.

Acesta a acuzat în ultimele zile mai multe stări de rău, iar în cele din urmă a ajuns de urgență la spital, unde medicii au reușit să îl stabilizeze. Fostul fotbalist a suferit un infarct cel mai probabil din cauza stresului.

Gino Iorgulescu a ajuns de urgență la spital. Gino Iorgulescu a oferit o primă reacție pe seama acestui subiect și a apreciat că sunt șanse destul de mari să fie supus unei noi intervenții chirurgicale pentru montarea unui al doilea stent.

Acum mă simt binișor, ok. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament. Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am. Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent.Trebuie să-mi fac analizele că am o infecție la coloană, din cauza căreia am stat anul trecut în spital o lună și jumătate”, a spus Gino Iorgulescu pentru Cancan.ro.

Fostul internațional român se află la conducerea LPF de pe data de 14 noiembrie 2013.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button