Expres

Ghidul tău în materie de poker Texas Hold`em este aici

Dacă ești genul de jucător căruia îi place poker-ul probabil că ai observat că și la acesta există mai multe variații ale jocului. Unul dintre cele mai populare variații de poker este chiar Texas Hold’em, acesta fiind foarte popular în special în America, în statul Texas unde a fost înființat. Casino online România îți oferă șansa de a te juca diferite variații la toate jocurile de la cazino. Acum, hai să vedem cum poți începe și tu să joci poker Texas Hold’em.

Alege varianta de joc – gratis sau cu bani reali

Ce variantă de joc vei alege depinde în totalitate de tine și de cât de bine stăpânești această variație de poker. Pentru început, cel mai bine este să cauți cât mai multe informații despre cum se joacă Texas Hold’em pentru a fi cât mai familiarizat cu modul de joc. Diferențele între poker-ul clasic și această variație sunt destul de mici. Totuși, pentru a putea să te decizi mai ușor cu privire la varianta de joc pe care să o alegi îți voi arăta câteva avantaje și dezavantaje atât la cel gratis, cât și la cel cu bani.

Principalul avantaj la Texas Hold’em gratis este că îți poți testa abilitățile abia învățate direct în joc fără să riști banii tăi. La jocul gratis însă, nu vei putea să beneficiezi de vreun bonus oferit de către cazino și nici de ofertele de bun venit. Un dezavantaj foarte mare la jocul gratuit este că nu poți să te joci la mesele live, ceea ce înseamnă că nu vei putea să te joci alături de alți jucători în direct. Și evident, toate câștigurile pe care le vei face vor fi doar pe ecran, întrucât nu poți să retragi nimic. Dacă ești la început este un foarte bun ajutor pentru a testa strategii.

Când vine vorba de jocul cu bani reali vei avea șansa de a câștigă sume mari de bani. Acestea vin, însă, și cu un risc asociat: riscul de a pierde toți banii într-o singură tură de joc. Poți beneficia de multitudinea de bonusuri și oferte de bun venit pe care le oferă cazinourile atunci când te înscrii pe site-urile lor, astfel vei putea să folosești și alți bani înafară de cei depozitați de tine. La Texas Hold’em pe bani poți și să joci la turnee și la mese live alături de alți jucători. Totuși, dacă alegi să îți testezi strategiile alături de alți jucători trebuie să înțelegi și riscurile de a pierde banii.

Strategii de bază pe care le poți folosi la Texas Hold’em

| MyTex.ro

Varianta de Ultimate Texas Hold’em îți oferă cele mai multe șanse de a demonstra că ai o strategie foarte bună sau că pur și simplu ești mai bun decât ceilalți jucători. În timpul unei partide de joc există foarte multe opțiuni, astfel că uneori îți poate fi greu să iei decizii fără a avea o strategie în minte. Pentru a putea avea o strategie cât mai bună este important să te antrenezi și să testezi strategia o vreme.

La Texas Hold’em ai opțiunea ca atunci când ai fost primul care a primit cărțile la prima mână poți să pariezi de 4 ori suma obișnuită. Fii atent să folosești această strategie numai atunci când ai cărți mari sau perechi foarte bune de cărți, cum ar fi: as sau pereche de ași, Rege și cel puțin o carte de 4, regină și un șapte, jack și 9 sau mai mare sau orice pereche de cărți înafară de cea de 2, întrucât această pereche este cea mai slabă.

Primul și cel mai important sfat pe care trebuie să îl ții minte este acela de a te antrena. O poți face la început pe Texas Hold’em gratuit cu un cont demo. După ce înțelegi bazele, poți începe să joci live alături de alți jucători la mese. Mai apoi, dacă vrei să pariezi de 4 ori suma inițială atunci când ai această posibilitate, asigura-te că ai o mână bună de cărți, după cum am precizat și mai sus.

La început în Texas Hold’em poți risca puțin mai mult, întrucât fiecare jucător are o sumă mare din care poate paria, iar pe la jumătatea meciului deja majoritatea vor avea mai puțin de jumătate din suma cu care au intrat la turneu. Nu te folosi de pariul de 3 ori suma de pariere obișnuită, întrucât cel de 4 ori suma inițială este net superior după cum spun și experții.

O altă regulă generală de la Texas Hold’em pe care o poți folosi este să crești pariul atunci când ai cărți care pot învinge 3 cărți de același fel. Dealerul va avea nevoie de o mână destul de puternică pentru a putea câștiga în acel moment, astfel că fie va da fold, fie va continua și va pierde.

Așteptarea la Texas Hold’em de multe ori te poate costa sume mari. Totuși, dacă observi că deja mai trebuie să fie dezvăluită o singură carte de către dealer și ești încrezător în mâna pe care o ai poți chiar tu să crești pariul în cazul în care ceilalți jucători nu au pariat încă sume mari. Dacă vei juca cu jucători buni, aceștia vor crește miza după ce s-au arătat primele 3 cărți de către dealer. Dar, la fel poți face și tu: când ai o mână bună poți crește câte puțin miza. Astfel, jucătorii nu vor da fold și tu îți vei crește câștigul la finalul rundei.

Concluzie

Texas Hold’em este o variantă de poker care cu siguranță că merită să fie încercată. Nu este foarte diferită față de poker-ul clasic și este relativ ușor de învățat. Te sfătuiesc să te antrenezi fără bani dacă încă ești la început, iar atunci când te simți mai încrezător să începi să joci alături de jucători la mese live. Pe lângă strategiile pe care le-am enumerat mai sus te poți folosi și de sfaturile altor jucători profesioniști, de cărți sau de alte informații pe care le poți găsi online. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button