Expres

Gest extrem al unui tânăr de 29 de ani

Gest extrem al unui tânăr de 29 de ani

Azi-noapte, un tânăr de 29 de ani din Argeș a murit după ce a fost lovit de un tren. Acesta a plecat cu mașina fostei iubite, în urma unui conflict cu ea. Autoturismul a fost găsit în apropierea unui pod peste calea ferată, cu motorul pornit.

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

Gest extrem al unui tânăr de 29 de ani. Sursa citată a precizat că, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenţia poliţiştilor din structurile rutiere şi de ordine publică aflaţi în teren.

„Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcţiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. (…) bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren”.

Comunicat al IPJ Argeș

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button