Expres

Gata cu fabrica de dat amenzi

Gata cu fabrica de dat amenzi! S-a terminat

Valer Kovacs, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din social media, face un apel la toți polițiștii. Devenit cunoscut în perioada pandemiei de coronavirus, după ce a dezvăluit că șefii Poliției Române au impus un plan de amenzi la nivel național, Kovacs vrea să provoace un adevărat cutremur în sistem, informează antena3.

Mai exact, Valer Kovacs le cere tuturor colegilor săi să adopte o formă de protest inedită, anume să înceteze să mai aplice amenzi în țara noastră. Kovacs, delegat sindical al SNPR DECUS pe zona Arad, face apel la toți polițiștii din România să aplice doar avertismente scrise, în semn de protest față de Guvernul României.

„Fac apel la toţi poliţiştii români, să adoptăm această formă de protest care nu va afecta societatea civilă sub nicio formă! Cea mai dură formă de protest pe care o poate adopta un poliţist activ în România, împotriva Guvernului care ne-a îngenuncheat timp de 33 de ani, este de a aplica avertismente scrise, fără valoare. Gata cu fabrica de dat amenzi! S-a terminat!”, este mesajul polițistului Valer Kovacs.

Foto: Facebook Valer Kovacs


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
3 luni în urmă

Adevar graieste:a existat fabrica de dat amenzi! Impusa de sefii aia mari cu cojones. “Doar” de vreo 33 ani ! Cand deschideai cutia de posta te trezeai cu o amenda si o somatie,fabricata in locuri in care nici nu ai… Citeşte mai mult »

Back to top button