Expres

Gardian înjunghiat de un deţinut la Penitenciarul Deva

 

Un şef de tură de la Penitenciarul Deva a fost atacat miercuri cu o foarfecă de către un deţinut, cunoscut ca fiind traficant de obiecte interzise în închisoare. În urma atacului, victima a suferit trei înţepături în partea stângă, intercostal şi a ffost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva. Incidentul s-a produs cu puţin timp înainte de terminarea schimbului, când se derula o operaţiune de mutare a deţinutului într-o altă cameră de detenţie, potrivit liderului Sindicatului Independent „Vulturul”, Nicolae Grosu.
„Colegul nostru a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, am aflat acum că este bine. Din păcate, cazurile de ultraj au devenit ceva cotidian în activitatea noastră, lucrătorii de penitenciar care lucrează de ani de zile cu aceste elemente violente ale societății nu au nici cea mai mică protecție legală. De multe ori, Federația Sindicatelor din sistemul penitenciar din care și sindicatul nostru face parte a solicitat modificarea legii, în sensul că dorim introducerea lucrătorilor de penitenciare în formă agravantă a acțiunii de ultraj”, a spus Nicolae Grosu. Victima atacului este în acest moment în afara oricărui pericol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button