Expres

Furios că a pierdut o avere la păcănele: „Mi-au nenorocit familia! Îmi rămân copiii fără avere”

  • pacanele_5.jpg
 

Un bărbat este anchetat de poliție după ce în această dimineață a spart șase aparate de tip “slot machine” dintr-o sală de jocuri de noroc din București. În timp ce distrugea mașinăriile, acesta striga că a pierdut acolo toată averea lui. Întreaga scenă a fost filmată de o femeie din anturajul său, probabil soția. Ea spunea că au pierdut sute de mii de euro la jocurile de noroc, însă bărbatul striga că era vorba de milioane.

Bărbatul a întrebat angajații sălii de jocuri cum își poate recupera banii, iar când a aflat că sunt pierduți de fapt, a început să distrugă aparatele. A luat un scaun și a spart câteva slot machine. Apoi a început să le lovească cu pumnii. În timpul acesta striga că o să cheme poliția și o să-l bage pe patron la pușcărie.

Am pierdut toată averea mea, case, hectare, toate terenurile pe care le-am vândut, un milion de euro. Mi-au nenorocit familia! Îmi rămân copiii fără avere”, striga bărbatul revoltat că pierduse bani grei la păcănele.

Pe de altă parte soția lui îi acuză pe reprezentanții săli de jocuri că au măsluit mașinile. „Au văzut că suntem țigani, de aia nu ne-au dat. La alții le-au dat. Noi am băgat mereu și nu ne-a dat niciodată”, spunea revoltată femeia care a filmat tot ce se întâmpla, inclusiv faptul că bărbatul distrugea totul în jur.

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al bărbatului, însă contul a fost blocat temporar, probabil din cauza violenței și a limbajului inadecvat.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, care au identificat bărbatul în cauză și au demarat investigațiile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button