Expres

Fotograf sportiv decedat la doar 45 de ani

Fotograf sportiv decedat la doar 45 de ani…

Fotograful sportiv Alexandru Hojda s-a stins la doar 45 de ani, din cauza unei boli necruțătoare, potrivit stiripesurse.ro. Alexandru Hojda a lucrat la publicații de prestigiu precum „Gazeta Sporturilor”, „ProSport” și „Adevărul”. Vestea tragică a fost anunțată pe pagina de Facebook a bunului său prieten și coleg, Marian Burlacu.

„Cei care au lucrat în presă știu că nu a fost deloc simplu, ziariștii și fotoreporterii neavând sâmbăta și duminica libere, fiind serile și uneori nopțile pe stadioane, în săli și pe drumuri, în diverse deplasări prin țară și prin lume. O viață frumoasă, palpitantă, însă care te și consumă, atât fizic, cât și psihic”, a notat pe Facebook jurnalistul Marian Burlacu. Potrivit acestuia, Alexandru Hojda a decedat în Germania, unde se stabilise de câțiva ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
29 zile în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare