Expres

Fotbalist înjunghiat mortal în plină stradă

Fotbalist înjunghiat mortal în plină stradă

Paco Naval, fotbalistul celor de la Chipiona, a fost înjunghiat mortal pe o stradă în Cadiz. Acesta avea doar 24 de ani.

Fotbalistul care evolua pentru un club de amatori din Spania se afla pe o stradă din provincia Cadiz, când a fost înjunghiat mortal de către un trecător.
Potrivit cotidianului AS, agresorul și-a atacat victima într-un mod barbar și a înjunghiat-o în inimă.

Paco Naval a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, însă s-a solicitat transferul său cu elicopterul la spitalul Puerta del Mar din Cadiz, acolo unde a și decedat.

Din păcate, rănile au fost mult prea grave, iar fotbalistul a încetat din viață sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30.” – se arată în comunicatul spitalului.
O nenorocire care ne-a șocat pe toți și care ne întristează total, era un tânăr foarte apreciat, cu toată viața în față.” – au scris și cei din Consiliul Local din Chipiona.

Fotbalist înjunghiat mortal în plină stradă. Campioana Spaniei Real Madrid a postat și ea un comunicat pe Twitter, prin care și-a exprimat regretul față de cele întâmplate.

Regretăm profund moartea lui Paco Naval. Condoleanțe și multă putere familiei, clubului, colegilor și celor dragi. Odihnească-se în pace!”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button