Expres

Fostul șef al IJP Brașov Florea Oprea nu mai este subsecretar de stat! Cine a fost numit în locul său

 
Chestorul șef de poliție Florea Oprea, care a condus timp de trei ani Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Brașov, nu mai este, începând de astăzi, subsecretar de stat, adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică, după cum au informat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 
 
„Începând cu data de 15 februarie a.c., la propunerea ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, prin Decizie a Primului ministru, Dacian Cioloș, chestorul șef de poliție Florea Oprea a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat, adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică, în această funcție fiind numit chestorul de poliție Viorel Dosaru”, conform unui comunicat remis de MAI.
 
Chestorul de poliție Viorel Dorel a deținut, până în prezent, funcția de inspector șef al Poliției Județene Prahova. 
 
„Începând cu aceeași dată, doamna Cristina Manda a fost numită subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, adjunct al secretarului de stat pentru Relația cu Parlamentul și Guvernul României”, au mai informat reprezentanții MAi, precizând că deciziile au fost publicate, astăzi, în Monitorul Oficial al României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button