Expres

Fostă Miss, ucisă de cancer la 43 de ani

Fostă Miss, ucisă de cancer la 43 de ani. Jana Sanderson McEachern, fosta Miss Alabama 2000 și finalista în top 10 la concursul Miss America, a murit, vineri, la doar 43 de ani, după o lungă luptă cu cancerul.
Absolventă a liceului Glencoe, McEachern a intrat pentru prima dată într-un concurs la 17 ani, declara ea pentru The Times într-un interviu din 1999, după ce a câștigat titlul de Miss Alabama.

„Voiam să încep școala și mama s-a gândit că ar fi o modalitate bună de a obține niște bani pentru bursă”, a spus ea.
Ea a urmat Universitatea Samford cu o bursă completă, absolvind cu o diplomă în comunicare. McEachern spunea pentru The Times, în 2000, după ce s-a întors acasă din Atlantic City, New Jersey, unde a avut loc concursul Miss America, că experiența ei de acolo a fost „o oportunitate de o dată în viață” și că să-și audă numele în top 10 și să-și facă atât de mulți prieteni au fost cele mai frumoase amintiri pentru ea. Jana Sanderson McEachern luase lecții de canto în clasa a șaptea, potrivit interviului din 1999.

Necrologul ei de la Crestwood Memorial Funeral Home a descris-o ca având „vocea unui înger”, cu o dragoste deosebită pentru muzica bisericească.
Fostă Miss, ucisă de cancer la 43 de ani. O postare pe Facebook a numit-o pe McEachern „un suflet foarte talentat, inteligent, dulce și amabil”, care „a adus căldură în fiecare cameră și i-a fermecat pe toți cei pe care i-a întâlnit”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Nu-i adevarat. Intrebati-l pe Raoke. El e cu diagnosticele.

Back to top button