Expres

Fost șef în Poliție, decedat la doar 58 de ani

Fost șef în Poliție, decedat la doar 58 de ani… Fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Aurel Ungureanu, a încetat din viață, vineri, după ce, în ultimii ani, s-a luptat cu o boală necruțătoare pe care părea că o învinsese.


Aurel Ungureanu avea 58 de ani. În urmă cu zece ani, el fusese diagnosticat cu cancer pancreatic. În tot acest timp, polițistul a luptat cu boala și în mai multe episoade, părea că a învins-o. Din păcate, însă, boala s-a dovedit necruțătoare.
Familia este foarte greu încercată, în condițiile în care în urmă cu un an și soția polițistului, Laura Ungureanu, a fost diagnosticată cu cancer ovarian și urmează tratament, conform gorjonline.ro.

„Minunatul nostru TATĂ, iubitorul de viață, puterea și sufletul nostru, a plecat ieri, 02 iunie, la Ceruri.
Pentru că știm cât de iubit și apreciat a fost de toți cei care l-au cunoscut, lăsăm mai jos câteva detalii pentru cei ce doresc să își ia rămas bun.
Colonel (r.) AUREL UNGUREANU
        12.09.1964 – 02.06.2023
Un ultim omagiu poate fi adus, începând de astăzi, ora 17.00, la Capela Eden (str. Narciselor 19), iar de luni, 05.06, ora 09.00, la Biserica Garnizoanei (Biserica Militară – Calea București).
Tot la Biserica Militară va avea loc slujba de prohodire, începând cu ora 13.00, plecând apoi să-l conducem pe ultimul drum la Cimitirul Militar din Tg Jiu.
Dumnezeu să te odihnească, tăticul nostru bun!”, a transmis familia îndurerată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Plânge careva? Cum, nimeni? Chiar nimeni?
De cîți ani era asistatul pensionar?

Willy
3 luni în urmă

Mai sunt si alti oameni, necajiti cu adevarat, platitori de taxe si impozite care isi peticesc bolile asa cum pot ca sa apuce 65 de ani sa iasa un pic la pensie. Si dintre ei mor rapusi de boli si… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 3 luni în urmă de către Willy
Back to top button