Expres

Fost deputat PSD, cu facultate terminată la 37 de ani, numit președinte al CA Electrica

Fost deputat PSD, cu facultate terminată la 37 de ani, numit președinte al CA Electrica… Dumitru Chiriță a fost ales, astăzi, președintele Consiliului de Administrație al Electrica, pentru perioada începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024, potrivit presei centrale.

Dumitru Chiriță a fost șef al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Înainte a fost, pe rând, electrician, sindicalist și deputat PSD. În prezent este și director general adjunct la Electrica Furnizare, companie din cadrul grupului Electrica. Este o stare de incompatibilitate și va trebui să aleagă între cele două posturi, conform hotnews.ro.


Alegerea în funcția de președinte are loc la trei săptămâni după numirea sa în Consiliul de Administrație al Electrica.
Dumitru Chiriță (60 ani) a terminat facultatea la 37 de ani (în 2000) potrivit unui CV al său. Mai multe despre el – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
15 zile în urmă

Și ăsta e unul care, de bine de rău, a și muncit, puțin, ce-i drept, la viața lui. Alții nu au muncit deloc, niciodată.
ORICUM, DRACUL NE VA LUA CU USLAȘII LA PUTERE ÎN URMĂTORII 4 ANI!!!

Willy
15 zile în urmă

M-am dus pana la adapostul de caini vagabonzi ca sa donez niste saci cu hrana. O cotarla cand m-a vazut a inceput sa latre in rusa! barbughe gigele tu erai babaiatule?

mihai
15 zile în urmă

E nimerit daca a fost “meserias”, nu se curenteaza…Problema mare e ca pe el l-a tras al curent, vantul care i-a intrat pe o ureche si i-a iesit pe cealalta…

Back to top button