Expres

Florin Dumitrescu suferă de o boală dificilă

Florin Dumitrescu suferă de o boală dificilă. Florin Dumitrescu (34 de ani), unul dintre cei trei maeștri bucătari de la „Chefi la cuțite”, a recunoscut că suferă de o boală cruntă și că s-a confruntat cu multe situații dificile din cauza ei. La vârsta de 16 ani, vedeta de la Antena 1 a descoperit că suferă de gastrită, o boală pe care a dobândit-o din cauza lipsei hranei, scrie evz.ro.

Chiar dacă deja își descoperise pasiunea pentru gătit, Florin Dumitrescu a povestit că mânca foarte rar și că acest obicei i-a adus doar probleme. El merge la medic și în prezent din cauza bolii cu care a fost diagnosticat.

Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat”, a declarat Florin Dumitrescu în podcast-ul lui George Buhnici.

De curând, Florin Dumitrescu a ajuns pe mâna medicilor din cauza oboselii, stresului și a emoțiilor. El s-a consumat foarte tare din cauza unui eveniment și și-a dat seama că trebuie să se odihnească mai mult. Bucătarul a mai spus că preferă să piardă succesul pe plan profesional, dar să aibă timp pentru familie.

Prioritizez planul personal. Mi-am dat seama că indiferent de cât de mult muncești și alergi ca să-ți proiectezi o carieră, tot familia este importantă. În general, regretul multor oameni de succes este că nu au reușit să petreacă timp cu cei dragi. Eu prefer să sacrific succesul pentru familie”, mărturisește Florin Dumitrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button