Expres

Flavia Boghiu, ce veste de 1 Martie!

Flavia Boghiu, ce veste de 1 Martie!

„Pentru că e ziua cu ghioceii, vestitorii primăverii, am și eu o veste. Cea mai importantă pentru noi, pe care vreau să o împărtășesc cu voi:
Din povestea noastră de dragoste, 1 + 1 = 3! Nu trebuie să spun mai multe, nu?

Se vede pe fețele noastre 😁.”, a scris pe Facebook brașoveanul Radu Hossu, care este de aproximativ doi ani partenerul de viață al Flaviei Boghiu, viceprimarul USR al municipiului Brașov.

Flavia Boghiu | MyTex.ro
Flavia Boghiu, ce veste de 1 Martie! 21

Radu Hossu este activist civic, corespondent de război din Ucraina și voluntar.
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a numit pe Hossu „voluntar, corespondent şi filantrop din România”, în momentul în care l-a decorat pentru modul în care s-a implicat în ajutorarea poporului ucrainean de la începutul războiului (detalii aici).

Și Flavia Boghiu a scris pe pagina sa de Facebook, precizând că este deja în trimestrul al doilea de sarcină.

„Rareori împărtășesc în spațiul public aspecte din viața mea privată, dar acum este vorba de ceva ce va deveni oricum evident destul de curând. 🙂

Cu emoție vă anunț că eu și Radu Hossu ne pregătim să devenim părinți. Neplanificat și neprogramat, cam cum se întâmplă toate lucrurile faine în viață.

Deși am un rol solicitant în calitate de viceprimar și președinte al USR Brașov, deși este un an extrem de încărcat din punct de vedere electoral, viața nu își face planurile nici după agendă, nici după calendar și nici după comasări de alegeri. Viața se întâmplă și e normal să existe viață chiar și în politică”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Tusea și junghiu.

UITE DE CE IUBITORII ĂȘTA DE DEVIANȚI TREBUIE SĂ DISPARĂ DIN POLITICA MIORITICĂ!

Back to top button