Expres

Fiul nelegitim al lui Alain Delon a fost găsit mort

Fiul nelegitim al lui Alain Delon a fost găsit mort. Ari Boulogne (60 de ani), fiul nelegitim al actorului francez Alain Delon, a fost găsit mort în locuința sa din Paris. O femeie a fost arestată pentru că nu a asistat o persoană aflată în pericol, scrie Le Figaro.

Le Parisien scrie că persoana aflată în custodia poliției, care a descoperit cadavrul, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a pretins că este însoțitoarea sa.

 „Se desfășoară o arestare a poliției pentru neasistența unei persoane aflate în pericol pentru a se clarifica împrejurările în care s-ar fi putut produce decesul victimei, care era hemiplegic”, potrivit Procuraturii din Paris.

Mama lui Ari este Christa Päffgen, solista de origine germană a trupei „ The Velvet Underground”, având numele de scenă „Nico”. Ea a murit în anul 1988.

Ari Boulogne a susținut mereu că este fiul lui Alain Delon, încercând zeci de ani să demonstreze acest lucru, pentru că celebrul actor a negat paternitatea, dar fără să fie de acord vreodată să efectueze un test de paternitate.

Mama sa biologică, Nico, a confirmat, la un moment dat, că Ari s-a născut dintr-o relație trecătoare cu vedeta de cinema, la începutul anilor ’60.

Fiul nelegitim al lui Alain Delon a fost găsit mort. În autobiografia sa, „Dragostea nu uită niciodată”, Ari Boulogne a vorbit despre relația apropiată cu mama sa biologica, care l-a cufundat în dependența de droguri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button