Expres

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor intră în politică

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor intră în politică.

Lidia Tudor, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, intră în politică şi a anunţat o alianţă cu AUR, partidul condus de George Simion.

Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă?”, a spus Lidia Tudor la Antena 3, la opt ani de la moartea tatălui ei, fondator al Partidului România Mare.

Din păcate, el nu a apucat să întrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească”, a mai spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor, conform romaniatv.net.

Ea a menţionat că este convinsă că decizia de a se alia politic cu AUR este ghidată şi insuflată de tatăl său:

Așa cum am spus, toate deciziile pe care le-am luat de când el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut. Și sunt convinsă că și această decizie este de asemenea ghidată sau insuflată de el”.

George Simion și-a manifestat și el încrederea vizavi de acest parteneriat.

Suntem tineri, vrem să ne construim un viitor și cred că moștenirea lui Vadim Tudor trebuie continuată. De-abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat, şi am fost, aşa cum a spus, vânduţi. Fac echipă și cu Lidia Vadim Tudor, și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor și cu toți cei din generația noastră care au aceleași crezuri”, a spus liderul AUR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button