Expres

A câștigat din greșeală la loterie

A câștigat din greșeală la loterie. Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Maryland, SUA, a câștigat 50.000 de dolari după ce a cumpărat din greșeală un bilet răzuibil Hot 777 în plus la loto.

Biletul câștigător a fost cumpărat de la 7-Eleven din Burtonsville, Maryland.

Bărbatul al cărui nume nu a fost dezvăluit, își alocase 100 de dolari pentru a juca la loterie.

„Ce zi de plată! Un bărbat din Beltsville a descoperit că un amestec de noroc la Loterie și o eroare a jucătorului a transformat 100 de dolari într-un câștig de 50.000 de dolari pentru Hot 777. El a fost imediat atras de noul joc Hot 777 de 20 de dolari și a decis să îl încerce. El intenționa să cumpere doar unul, dar a selectat din greșeală două răzuibile”, a transmis Loteria din Maryland.

„A aflat de marele său câștig stând în mașină. Câștigătorul a făcut imediat o fotografie a biletului norocos și a trimis-o soției sale”, conform declarației făcută de loterie, citată de Mirror.

Norocosul câștigător intenționează să folosească banii pentru a achita unele datorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Asta e știre, mytex-ule? Liftele bugetare amenință cu greve și voi nu scrieți nimic? La milițieni iar li s-a mărit salariul și voi tăceți ca waxerul în păpușoi.

3 luni în urmă

[…] la loterie în Belgia nu se impozitează. Anul trecut, 165 de persoane dintr-un mic sat belgian au câştigat […]

Back to top button