Expres

Fermierii au ieșit la protest și în județul Covasna

Fermierii au ieșit la protest și în județul Covasna. Potrivit unui participant la trafic, drumul dintre Cernat și Târgu Secuiesc era blocat de utilaje în urmă cu aproximativ o oră. „Venim și de la Întorsură Buzăului alături de voi, bravo!!”, a comentat altă persoană.

Fermierii și transportatorii continuă protestele și astăzi, după negocierile de vineri eșuate de la Guvern.
În cea de-a patra zi de manifestații, vor avea loc noi discuții la Ministerul Agriculturii. Oamenii au ieșit în stradă din cauza majorărilor de taxe și scumpirilor cărora nu le mai pot face față.
Amintim că transportatorii au ieșit la protest și în județul Brașov (vezi și: Și la Brașov! Protest al transportatorilor – update video)

„Noi nu ne asociem cu niciun partid politic, suntem persoane independente, protestatari, suntem oameni care au ajuns la limita răbdării”, spune unul dintre reprezentanții protestatarilor, citat de digi24.ro. Update: Protestele transportatorilor și fermierilor scot în stradă și alți oameni (video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Fermierii au ieșit la protest și în județul Covasna […]

Willy
6 luni în urmă

Cred ca sunt tarani romani. Ungurii nu au iesit la proteste nici cand cu OUG 13. Ei ies numai cand le doia voie udemereul si doar pe anumite tematici: asa zisul tinut secuiesc, cel mai mare kurtos, cel mai lung… Citeşte mai mult »

6 luni în urmă

[…] Fermierii au ieșit la protest și în județul Covasna […]

6 luni în urmă

[…] Fermierii au ieșit la protest și în județul Covasna […]

Back to top button