Expres

Femeie decapitată de o poartă metalică dintr-un parc

Femeie decapitată de o poartă metalică dintr-un parc

O femeie din SUA a murit chiar în faţa soţului ei, decapitată de o poartă metalică dintr-un parc.
Esther Nakajjigo, în vârstă de 25 de ani, conducea prin parcul Național Arches din Utah, SUA, în 2020, împreună cu soțul ei Ludovic Michaud, când vântul care sufla puternic a desprins o poartă de metal, care a tăiat ușa mașinii și a decapitat-o pe Esther, relatează Mirror. Familia victimei cere despăgubiri de 140 de milioane de dolari.

În declarațiile inițiale ale procesului pentru omor din culpă, avocații care îi reprezintă pe Michaud și familia lui Nakajjigo au povestit momentul în care Michaud și-a dat seama că soția lui a fost ucisă. Acesta a spus că nu a realizat ce s-a întâmplat până când nu a simțit mirosul puternic de sânge din mașină. 

Familia susține că US Park Service a fost neglijent și nu a întreținut corespunzător porțile de la intrările și ieșirile în parcuri, ceea ce a dus la moartea femeii.

Avocatul familiei susține că, atunci când parcurile naționale s-au redeschis în aprilie 2020, după ce au fost închise din cauza Covid-19, parcul național din Utah nu a asigurat poarta, ceea ce de fapt „a transformat o țeavă de metal într-o suliță care a mers direct prin partea laterală a unei mașini, decapitând-o și ucigând-o pe Esther Nakajjigo.

Avocații guvernului nu au contestat că oficialii parcului sunt de vină, ci au contestat cât de mult ar trebui să i se acorde familiei. Victima era pe cale să devină CEO al unei organizații non-profit care ar fi putut în cele din urmă să obțină un venit anual de sute de mii sau chiar milioane de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button