Expres

Familia unei femei care a murit în urma vaccinării a fost despăgubită

Familia unei femei care a murit în urma vaccinării a fost despăgubită. La mai bine de un an de la moartea unei femei din Singapore, după ce a primit un rapel de vaccin anti-COVID, familia victimei va primi despăgubiri de 169.000 de dolari americani, informează South China Morning Post.
Ontal Charlene Vargas, în vârstă de 43 de ani, a murit pe 13 decembrie 2021, la câteva zile după efectuarea dozei de rapel a vaccinului anti-COVID. Femeia a primit doza 3 de la Pfizer pe 9 decembrie 2021, iar în cele 42 de minute de observație la clinică, ea nu a prezentat niciun efect advers.

A doua zi dimineață s-a simţit rău și s-a dus la Spitalul General din Singapore, însă pe 13 decembria a murit. Potrivit legiştilor, cauza posibilă a morții fiind miocardita. Medicul Adam Nakhoda a precizat oficial că decesul este „probabil” legat de vaccinarea împotriva COVID.
Familia unei femei care a murit în urma vaccinării a fost despăgubită. Acesta a fost al doilea deces din Singapore legat de vaccinul anti-COVID, conform Ministerului Sănătăţii.

În iulie 2021, un tânăr de 28 de ani din Bangladesh a decedat, tot din cauza miocarditei, la trei săptămâni după ce s-a vaccinat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Doar rumegătoarele mioritice zac în staul și pică pe capete fără a își cere drepturile la despăgubiri. Aaaa… au semnat că nu au pretenții în caz de… buba. GHINION!!! SĂ MAI BAGE, ATUNCI, NIȘTE „BOOSTERE” ȘI „RAPELURI” LA „BOOSTERE”! Chiar,… Citeşte mai mult »

Back to top button