Expres

Exproprieri pentru Autostrada Făgăraş–Sibiu. Proprietarii pot depune documentele

Exproprieri pentru Autostrada Făgăraş–Sibiu. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov strâng documentele care atestă dreptul de proprietate asupra terenurilor afectate de Autostrada Făgăraş – Sibiu. Este vorba atât de terenuri din judeţul Braşov, cât şi din judeţul Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes.
„Culoarul de expropriere pentru autostradă afectează 16 unităţi administrativ-teritoriale. Este vorba despre Arpaşu de Jos, Avrig, Beclean, Boiţa, Cârţa, Drăguş, Făgăraş, Mândra, Porumbacu de Jos, Racoviţa, Recea, Tălmaciu, Turnu Roşu, Ucea, Viştea şi Voila”, a explicat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov.
În judeţul Braşov, vor fi expropriaţi proprietari de terenuri din municipiul Făgăraş şi din comunele Beclean, Drăguş, Mândra, Recea, Ucea, Viştea şi Voila. Cei care nu sunt siguri că ar putea fi expropriați pot afla informații de la primăria de care aparțin terenurile.
Exproprieri pentru Autostrada Făgăraş–Sibiu. Proprietarii pot depune documentele care atestă proprietatea la CNAIR – Districtul Făgăraş, în Municipiul Făgăraş, strada Vlad Ţepeş, numărul 3, judeţul Braşov, telefon 0268211461, 0268211461, de luni până vineri, orele 8.00 – 15.00.
Actele de proprietate se depune trimite şi la adresa de email exproprierisibiufagaras@andnet.ro. Cu menţiunea că este necesar să se transmită şi un număr de telefon de contact, de preferinţă al proprietarului.
Campania de strângere a documentelor durează până în 31 martie 2023.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button