Expres

Explozie în apropierea unei stații de metrou

 

O persoană a murit și una a fost rânită, duminică, în urma unei explozii produse în apropierea unei stații de metrou de la periferia orașului Stockholm, a anunțat poliția suedeză, care exclude ipoteza unui atac terorist, relatează AFP. Explozia a avut loc la ora 10.00 GMT, într-o piață din apropierea stației Varby Gard, aflată în Huddinge, la periferia capitalei Suediei. Un sexagenar grav rânit după ce a ridicat de jos cel mai probabil o grenadă a murit la spital. O femeie în vârstă de 45 de ani, care îl însoțea pe bărbat, a fost rânită ușor la față.
„Potrivit martorilor, bărbatul a ridicat de pe sol un obiect care a explodat imediat”, a declarat Sven-Erik Olsson, purtător de cuvânt al poliției din Stockholm. Nici un element nu indică faptul că ar fi fost vorba de un atac terorist, a precizat Olsson. Poliția a închis temporar stația de metrou Varby Gard și zona înconjurătoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button