Expres

Există ceva ce NU găsești într-un magazin de piese auto? Răspunsul este fără echivoc!

Un magazin de piese auto bine dotat îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru mașina ta, indiferent de modelul pe care îl deții sau de anul de fabricație al acestuia. Piese și scule, anvelope și baterii, aditivi și uleiuri sau accesorii pentru mașinile electrice – iată doar câteva dintre produsele oferite șoferilor!

Oferta completă de piese auto, pentru toate mărcile 

Printr-o astfel de ofertă se remarcă AutoMag.ro, magazin de piese auto online apreciat de deopotrivă de șoferii profesioniști și amatori. Există produse pentru numeroase modele de autoturisme, dintre care următoarele reprezintă doar o parte: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyunday, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki, Seat, Tesla, Toyota sau Volvo. 

Indiferent cât de serioasă este problema cu care te confrunți, vei putea să o rezolvi cu ajutorul unor piese realizate din materiale de calitate superioară, cu un grad de rezistență și de durabilitate ridicat. 

Dacă nu ești sigur care este produsul de care ai nevoie, poți obține sfaturi de la specialiști pentru a face exact alegerea potrivită. Un consultant îți va răspunde în timp util la telefon sau email și te va ajuta să alegi, din bogata ofertă a unui magazin de piese auto, produse conform cu standardele producătorului autoturismului pe care îl conduci.

| MyTex.ro
Există ceva ce NU găsești într-un magazin de piese auto? Răspunsul este fără echivoc! 10

Oferta n ar fi completă dacă, pe lângă piese propriu-zise, nu ar fi disponibile și orice alte produse și accesorii necesare pentru întreținerea și folosirea în cele mai bune condiții a unui autoturism. Iată despre ce este vorba!

Uleiuri auto de calitate

Dacă vrei ca motorul mașinii tale să funcționeze impecabil pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp, trebuie să acorzi atenția necesară lubrifianților pe care îi folosești. Se recomandă efectuarea unui schimb de ulei la intervale cuprinse între 30 000 și 50 000 de kilometri parcurși sau la fiecare 2 ani, chiar dacă ai parcurs distanțe mai mici în această perioadă de timp. 

În ofertă sunt incluse diferite tipuri de lubrifiant, potriviți inclusiv pentru diferențele de temperatură existente în România între sezonul rece și cel cald. Ei asigură curățenia motorului și contribuie la reducerea consumului și a emisiei de substanțe poluante.

Produse specifice sezonului estival

Conducerea mașinii pe durata iernii, mai ales dacă te pregătești pentru o excursie pe drumuri de munte, face necesară folosirea unui echipament specific. Într-un magazin de piese auto vei găsi, de exemplu, lanțuri auto antiderapante cu zale prevăzute cu colțuri pentru spart gheața sau cu zale normale ori mici. 

La fel de utile se dovedesc produsele pentru dezghețare, precum soluțiile pentru dezghețat geamuri sau sprayurile pentru dezghețarea yalelor. O husă parbriz împotriva înghețului este de asemenea apreciată de numeroși șoferi, recunoscători că găsesc parbrizul în condiții optime chiar și după o noapte geroasă. 

Un tester pentru baterii este un alt dispozitiv folositor, într-un anotimp în care acumulatorii auto întâmpină mai multe probleme decât vara. Este bine să știi întotdeauna dacă te poți baza pe baterie, înainte de a porni la drum. 

Indiferent de ce ai nevoie, vei găsi într-un magazin de piese auto online, precum AutoMag.ro! 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare