Expres

Exercițiu militar de amploare la Cincu – Brașov

Exercițiu militar de amploare la Cincu – Brașov

Peste 1.200 de militari români și americani iau parte la o aplicație multinațională, care se va încheia mâine. Acțiunea e inclusă în strategia pentru asigurarea defensivei pe flancul de sud-est al NATO. Militarii nu au cunoscut scenariul fictiv al exercițiului. Astfel, au fost nevoiți să ia decizii rapid, pe teren, ca într-un teatru de operații real. 400 de mijloace tehnice și de luptă au fost implicate în acest exercițiu militar.

Colonelul Gabriel Turculeț, comandantul Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, a declarat pentru știrile PRO TV„Este o secvență de trageri cu muniție reală. A testat abilitatea militarilor de a identifica și angaja cu foc ținte în câmpul tactic. Militarii din subordine au acționat atât pentru ducerea unor operații defensive, cât și a unor operații ofensive”.

Acesta este cel mai mare eveniment de instruire executat de Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

Exercițiu militar de amploare la Cincu – Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Muricanii ăia nenorociți să facă exerciții la ei în amerlocia, nu la noi. Noi îi știm de ce sunt în stare, nu avem nevoie de ei. Suferințele ciolovecilor lor li se datorează, se știe. Nu că ne-ar păsa nouă că… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Ii tremura goaza latraului putinist? Ca zi maine “muricanii” cum latra el, o sa vina si o sa faca exercitiile in Piata Rosie?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Diribau, marș la Donbas. Să ne arăți că-ți pasă, deviantule. Cu cazmaua, că redușii nu au voie cu arme. De aceea ai și fost trimis de comisie la „arma” diribau!

Back to top button