Expres

Exerciţiu de amploare la Aeroportul Braşov. ISU, Jandarmeria şi Poliţia, implicate

Exerciţiu de amploare la Aeroportul Braşov. Până la primul zbor oficial, programat pe 15 iunie 2023, la Aeroportul Internaţional Braşov vor avea loc mai multe evenimente. Zboruri de calibrare, dar şi un exerciţiu de amploare în care se vor implica, ISU sau IPJ.

Exerciţiu de amploare la Aeroportul Braşov. „În perioada următoare, estimăm să finalizăm instalarea echipamentelor de radionavigație. Pasul următor, în 12 decembrie este programat zborul de calibrare, de verificare în zbor a echipamentelor şi a procedurilor de zbor. Trebuie să ne mai pregătim puţin, să asigurăm la sol şi partea de intervenţie care se face în mod obişnuit. Am planificat pentru următoarele săptămâni întâlniri cu ISU, cu UPU, cu Jandarmeria, cu Poliţia. Vom discuta cu toate părţile care au atribuţii în gestionarea unei situaţii de criză. Va trebui să facem exerciţii. Vom gândi unele scenarii care ar putea să apară în timpul unui zbor şi vom stabili atribuţiile şi modul în care fiecare parte implicată va acţiona în cadrul planului de urgenţă”, a declarat pentru www.mytex.ro directorul Aeroportului Internaţional Braşov, Alexandru Anghel.

Vom continua în zilele următoare cu informaţii despre companiile aeriene care vor opera pe AIB, destinaţiile cele mai importante, dar şi despre calea ferată care va lega Gara Braşov de aeroport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Exerciţiu de amploare la Aeroportul Braşov. ISU, Jandarmeria şi Poliţia, implicate […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button