Expres

Evaluare Națională cu note de 10 pentru elevi de la Școala Gimnazială din Moieciu de Jos

Evaluare Națională cu note de 10 pentru elevi de la Școala Gimnazială din Moieciu de Jos.

În ultimii ani, numeroase școli din mediul rural au intrat în declin. Însă, desigur, nu peste tot se întâlnește această situație. Ba mai mult, ultimele rezultate la Evaluarea Națională arată că și elevi de la sate sunt capabili de performanță, obținând chiar și note de 10.

Evaluare Națională cu note de 10. Patru elevi ai școlii din comuna Moieciu au obținut nota maximă. Trei note de 10 au fost la matematică și una la limba și literatura română.

„Prin aceste rezultate, Școala Gimnazială Moieciu de Jos se situează printre școlile de top din mediul rural din județul Brașov! Educaţia de calitate trebuie să fie orientată pe rezultate. Rezultate înţelese în termeni de «valoare adăugată» şi de «valoare creată»… Acest lucru este posibil și datorită parteneriatului real încheiat între şcoală şi familie”, după cum a declarat Marius Olteanu, directorul Școlii Gimnaziale Moieciu de Jos.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button