Expres

Eugen Orlando Teodorivici – dezvăluire șoc privitoare la premierul Marcel Ciolacu

Eugen Orlando Teodorivici – dezvăluire șoc privitoare la premierul Marcel Ciolacu. Aceasta a fost făcută la Canal 33.

„Nu dau niciodată într-un om aflat jos, la pământ. Cum nu am dat nici în Florin Cîțu, nu voi da nici în el. Domnul Ciolacu are o problemă. Și o problemă mare față de Viorica Dăncilă. Dânsul, din păcate, are niște tigăi care zăgăne în spatele domniei sale. Dar eu îi doresc tot binele din lume, mai ales acum că e din nou proaspăt tătic”, a relatat fostul ministru de Finanțe.

Eugen Orlando Teodorivici – dezvăluire șoc privitoare la premierul Marcel Ciolacu. Potrivit sursei citate, Eugen Orlando Teodorovici a mai spus: „I-am urat tot binele din lume, dacă are un Dumnezeu… Uite, a fost acum la Papa, a fost și la Muntele Athos, cine știe! Nu știu unde ar mai putea merge? Poate în Tibet, cine știe!”.

Apoi a continuat istorisirea, vorbind de botez: „De un botez e posibil să auzim la un alt șef de partid, dar nu la domnul Ciolacu. Acum încă nu! Tot ce face, face foarte bine mascat și asta înseamnă foarte mulți bani… Când ai un eveniment personal și dânsul are câteva la activ, și populația nu află, presa nu află înseamnă că s-au plătit multe, multe milioane de euro pentru a se ține sub capac”.

Marcel Ciolacu are un fiu, Filip, în vârstă de 24 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
5 luni în urmă

Daca Ciolacu e insurat, ce mare lucru e ca fiul lui va avea o sora cu 24 de ani mai tanara? Sau rusnacul Orlando vrea sa-i strice casa…

Back to top button