Expres

Este oficial – primul avion va decola de pe Aeroportul Braşov pe 16 iunie, la ora 15.30. Destinaţia…

Este oficial – primul avion va decola de pe Aeroportul Braşov pe 16 iunie. Într-o conferinţă de presă care a avut loc astăzi la Aeroportul Braşov, Paralela 45 a prezentat programul curselor charter din această vară.

Este oficial – primul avion va decola de pe Aeroportul Braşov pe 16 iunie. Astfel, începând cu 16 iunie în fiecare vineri şi sâmbătă vor fi curse spre Antalya.

Vineri se va pleca la ora 15.30, aterizarea în Turcia fiind programată la ora locală 17.30. Cursele sunt operate de compania aeriană Animawings. Pachetele la Paralela 45 pleacă de la 453 de euro/persoană, all inclusive, toate taxele incluse

Sâmbăta, avioanele vor decola la ora 17.50, urmând să ajungă în Antalya la ora locală 19.40. Vor fi avioane ale companiei HiSky, pachetele plecând de la de la 446 de euro/persoană.

În ceea ce priveşte cursele săptămânale spre Creta, cu Animawings (Aegean Airlines), sunt programate începând cu 19 iunie, în fiecare luni, la ora 15.35, aterizarea la Heraklion fiind la ora locală 17.40. Pachetele pornesc de la 444 de euro/persoană.

Alin Burcea, proprietarul Agenției de turism Paralela 45, a anunţat că deja zborurile spre Turcia au fost rezervate în proporţie de 35%.

Tot astăzi, Alin Burcea a anunţat că din luna octombrie vor fi curse charter spre Hurghada.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button