Expres

Este doliu la Federația „Solidaritatea Sanitară” din România

Federația „Solidaritatea Sanitară” este în doliu…

„Cu profund regret, Federația «Solidaritatea Sanitară» din România (FSSR) anunță decesul domnului Radu Vasile, Co-președinte al Federației, o figură emblematică și lider dedicat al mișcării sindicale din sectorul de sănătate din România.
Domnul Radu Vasile s-a stins din viață în data de 01 iunie 2024, lăsând în urmă o comunitate îndurerată și recunoscătoare pentru tot ceea ce a realizat de-a lungul carierei sale. Ceremonia de înmormântare va avea loc în data de 05.06.2024, la ora 13:00, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca (str. Avram Iancu nr 26-28).

Toți cei care l-au cunoscut și apreciat sunt invitați să-și aducă omagiile și să participe la acest eveniment trist. În peste un deceniu de activitate sindicală alături de FSSR, Radu Vasile a participat la dezvoltarea Federației «Solidaritatea Sanitară» din România și prin aceasta, la apărarea drepturilor profesioniștilor din sănătate. În ultimii opt ani a deținut funcția de Co-președinte al FSSR, contribuind semnificativ la consolidarea și extinderea acesteia. A fost, în același timp, Președintele Sindicatului «Solidaritatea Sanitară» Cluj, pe care l-a înființat și l-a dezvoltat până la nivelul actual, demonstrând o remarcabilă capacitate de leadership și utilizare a oportunităților create de FSSR”, a transmis FSSR.


Florile și mesajele de condoleanțe pot fi depuse la Capela Cimitirului Central din Cluj-Napoca și la locul de înmormântare, în ziua ceremoniei.
esajele de condoleanțe pot fi transmise în secțiunea dedicată domnului Radu Vasile, din cadrul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS): https://poaps.paginadeonoare.ro/prietenii_sanatatii/radu-vasile/


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button