Expres

EMOȚIONANT. Mărturia militarului care a trebuit să-i spună unui copil că tatăl său a decedat în accidentul de camion. „Mi-a spus cât de mult îl iubeşte”

 

Cei trei militari din Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” care au murit după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie au fost înmormântați astăzi cu onoruri militare.

Mihai Ionuţ Toma a fost înhumat în cimitirul din localitatea Mioarele, sat Măţău, George-Emilian Catană, în cimitirul din localitatea Lereşti, sat Voineşti, iar Petre Cristian Toader în cimitirul din Cartierul Mărcuş al municipiului Câmpulung.

Colegii lor au postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale mesajul: „Rămas bun, dragi camarazi!”.

Pe www.armataromaniei.ro a fost postat mesajul emoționant al militarului care a trebuit să anunțe familia unuia dintre camarazii săi care au decedat.

„Cea mai grea misiune din cariera sa de militar

Articole asemănătoare

…am stat patru ore ținând în brațe copilul unui coleg, sub cerul mai frumos ca niciodată, așezați pe iarba necosită, lângă o remorcă de YMS pe care scria simplu: «MYSU»!…

…Și am aflat cât de mult îi plăcea tatălui său că el cânta la clarinet, cât de mândru era tatăl său că el învață atât de bine.

Mi-a spus că tatăl său «băga vițelul dintr-un pumn în conservă», mi-a spus cât de mult îl iubeşte, mi-a spus cât de mult regretă că au apărut pepeni de ceva vreme şi ei doi nu au mâncat împreună unul.

Ne-am promis unul altuia că, din noaptea aceea, vom fi cei mai buni prieteni, am făcut schimb de telefoane, mi-a promis că va continua să cânte la clarinet şi că va învăța şi mai bine, şi mai mult!

Am promis, şi eu, privind în ochii lui frumoşi apoi către cerul plin de stele, că îi voi fi aproape toată viața.

În cele patru ore cât am stat îmbrățişati am şi plâns împreună, am şi râs un pic, am stabilit că e bine că nu are calculator performant, am ales împreună ce trebuie să citească vara aceasta.

Nu m-a întrebat nimic, doar dacă vreau să facem împreună o rugăciune pentru proprietarul remorcii din spatele nostru!

Am vrut! 🙁

Copilul acesta mă va urmări toată viața!”, este mărturia militarului.

FOTO: www.armataromaniei.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button