Expres

Emoționant. Lista de dorințe a unei fetițe care își va pierde vederea

  • CaileesCorner2_218834.jpg
  • CaileesCorner9_218835.jpg
 

O fetiță în vârstă de șase ani din Arizona (SUA) își va pierde vederea definitiv. Când avea doi ani, Cailee Frost a fost diagnosticată cu o boală genetică rară ce provoacă pierderea treptată a vederii. Boala este incurabilă, așa că în câțiva ani aceasta va orbi de tot, spun medicii. Mamei fetiției, Catrina Frost, i-a venit o idee care să-i asigure memorii frumoase care să-i ajungă toată viața. Astfel, s-a gândit s-o ajute să își facă „depozite de memorie“, înainte de a-și pierde vederea, informează mymodernmet.com.

Femeia are o campanie de strângere de donații, pe platforma GoFundMe, prin care vrea să îi îndeplinească fetiței toate dorințele. „Am o prietenă care și-a pierdut recent vederea și mi-a explicat că nu este totul întunecat, deoarece memoriile ei ajută creierul să își amintească imaginile așa cum erau…Asta m-a determinat și mai mult să o ajut pe Cailee să capete cât mai multe experiențe de viață, cât mai multe memorii“, a spus Catrina Frost.

Până acum, fetița și-a pus în lista de dorințe s-o întâlnească pe Albă ca Zăpada și pe Belle, din „Frumoasa și Bestia“, la Disneyland. Au fost pe o plajă din California și vor să viziteze Redwood Forests. Lista de dorințe a fetiței conține mai multe activități, cum ar fi: pescuit, mersul cu cortul, cursuri de artă și de gătit. „Indiferent dacă va avea sau nu vedere bună vreau să crească fericită, sănătoasă, și să devină o femeie independentă“, a mai spus Catrina Frost.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare