Expres

Emisiunea Chefi la cuţite a fost amendată

Emisiunea Chefi la cuţite a fost amendată. Emisiunea Chefi la cuţite a fost amendată şi criticată dur pentru reclamă mascată la jocuri de noroc (compania Superbet) în mai multe ediţii din noul sezon. 

Cazul a fost analizat cu celeritate de CNA după ce instituţia a fost luată cu asalt de reclamaţii: 3.250.

După ce a analizat imaginile, CNA a decis să amendeze Antena 1 cu 50.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro) pentru nouă ediţii ale cooking-show-ului în care au apărut ca invitaţi mai mulţi foşti sportivi, printre care Ioan Andone, Cătălin Moroşanu, Mihai Leu sau Bogdan Stelea, toţi îmbrăcaţi în tricouri de culoare roşie sau albă, toate inscripţionate cu cuvântul „Super”.

Toţi cei nouă invitaţi au avut momente de 12-13 minute, timp în care au „inserat” în discursurile lor, de mai multe ori, cuvinte precum „super” sau „pariu”.

Voi pregăti ceva super bun. S-ar putea să am talent la bucătărie, dar dacă n-a fost nimeni să vadă. Sper să-i super surprind prin mâncarea bună pe care o pregătesc. Chefi, de abia aştept să ne întâlnim să gustaţi din mâncarea super pregătită de mine”, a spus Mihai Leu.

Chiar şi vocea din off a emisiunii folosea aceiaşi termeni. 

CNA a identificat nu mai puţin de nouă ediţii în care au fost „invitate” să gătească personalităţi din sport care sunt imaginea companiei de pariuri sportive Superbet. Fiecare dintre personalităţi a beneficiat de momente ample, de câte 12 minute, timp în care erau îmbrăcaţi în tricouri de culoare albă sau roşie pe care era afişat mesajul „Super”.

Cine au fost invitaţii:

Virgil Stănescu a avut un moment de 13 minute în cadrul show-ului. A folosit termenul super de două ori, în diferite contexte. Chiar şi vocea din off şi-a adaptat limbajul potrivit momentului, arată monitorizarea CNA. Imaginile au fost însoţite de afirmaţiile făcute de vocea din off: Am revenit cu super pasiunea pentru gătit. O să fie super!”, arată monitorizarea.

Ioan Andone, îmbrăcat într-un tricou alb pe care scria Super, a avut un moment de 12 minute      

Florin Bratu, fost fotbalist, a avut şi el un moment de aproximativ 12 minute, timp în care a strecurat în discursul său de patru ori termenul de „super” şi o dată termenul de „pariez”

Bogdan Stelea (fost portar al Naţionalei) a avut şi el un moment de 12 minute, timp în care a folosit de patru ori termenul de „super”., cum ar fi „E o super experienţă ceea ce fac, Am venit să le fac o super surpriză”, Deci, cuţitul ăsta e un super premiu.

Cătălin Moroşanu, îmbrăcat cu un tricou de culoare roşu, inscripţionat cu „Super” a avut un moment de 11 minute, timp în care a folosit termenul „super” de patru ori.

Gică Craioveanu, în tricou alb, inscripţionat cu „Super” a avut un moment de 12 minute.

Ionel Dănciulescu, îmbrăcat în tricou alb inscripţionat cu textul „Super”, a avut şi el un moment culinar de 12 minute, timp în care a pronunţat de două ori cuvântul „super”.

Benny Adegbuyi (kickboxer) şi el cu tricou de culoarea roşie inscripţionat cu cuvântul „Super” a avut un moment de 11 minute, timp în care a menţionat de opt ori cuvântul „super” şi „pun pariu” o data.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button